Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Sneijder'in aklında ne var?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/01/2013 - 10:01 GMT+2

İmaj haklarını bahane ederek Galatasaray’a cevabını erteleyen Wesley Sneijder’in aklında İngiltere’de top oynamak olduğu iddia ediliyor.

weslej sneijder

Görsel kaynağı: AFP

AMK Gazetesi'nin haberine göre, Inter ile yollarını ayırmakta acele etmeyen Hollandalı futbolcunun kulağı İngiltere’de. Premier Lig’den takım kovalayan Sneijder’in menajeri Soren Lerby, Galatasaray’ı oyalıyor.
Yılın transferinde her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Wesley Sneijder’in sarı-kırmızılı formayı giyme ihtimali azalmıyor ama belirsizlik de çözülmüyor. Dün İtalya’dan gelen haberler, transferin uzayacağına işaret ediyor. İşte Sneijder ile ilgili son gelişmeler:
Galatasaray adına transfer görüşmelerini yürüten menajer Ali Güven, hafta başında Sneijder ile Milano’da bir otelde gizlice buluştu. Bu sırada Inter cephesi de boş durmadı; başkan Massimo Moratti, yöneticilerden Marco Branca ile sportif direktör Piero Ausillio, Appiano Tesisleri’nde bir araya geldi. Hollandalı yıldız, 2015’e kadar sözleşmesinin bulunduğu kulübü ile arasındaki imaj hakları anlaşmasını bahane göstererek hemen Galatasaray’a imza atamayacağını söyledi.
Lerby aklını karıştırdı
Inter Yönetimi ile dün görüşen Sneijder, orta noktada buluşamadı, taraflar rest üstüne rest çekti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, menajeri Soren Lerby’nin Sneijder’in aklını karıştırdığı konusunda hemfikir.
La Liga ve Serie A deneyimleri bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Premier Lig’de top koşturmak istiyor ama ortada Sneijder için Inter’in kapısını çalan İngiliz kulübü yok. Olası tekliflerin de Galatasaray’ın yıllık 5.5 milyon euroyu bulan garanti paraya yaklaşma ihtimali yok! Sneijder beklemeye ve dolayısıyla bekletmeye kararlı.
‘Fenerbahçe devrede değil’
Wesley Sneijder, vatandaşı Dirk Kuyt’la konuşmaya devam ediyor ve Galatasaray’dan bilgi alıyor. Söz konusu görüşmeleri doğrulayan Kuyt, “Sneijder’le sürekli konuşuyorum ama konuştuklarımı paylaşmam doğru olmaz. Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini hep birlikte göreceğiz” dedi. Sarı-lacivertli formayı giyen Hollandalı yıldız, Fenerbahçe’nin Wesley Sneijder’i transfer etmesinin mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam