Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Sneijder’in kardeşi: Wesley Galatasaray’a gidebilir

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/01/2013 - 10:38 GMT+2

Takımı RKC Waalwijk ile Antalya’da kamp yapan Rodney Sneijder, kardeşi Wesley’nin Galatasaray’da oynama ihtimalini değerlendirdi.

rodney sneijder, wesley sneijder

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Eredivisie ekiplerinden RKC Waalwijk ile devre arası kampı için Antalya’da bulunan Rodney Sneijder, kardeşi Wesley’nin transfer durumunu öğrenmek için sosyal medyadan olduğu gibi günlük yaşamda da birçok kişi tarafından soru yağmuruna tutuluyor.
Son olarak bir Galatasaray taraftarının Twitter’daki “Wesley eğer Galatasaray’a gelmezsen, Rodney’i kaçırırım ve onun böbreğini satarım. İstersen bir daha düşün” ifadelerine yer vererek Rodney Sneijder’in transferdeki rolünü ele alan Algemeen Dagblad, Wesley’nin kardeşinin yoğun baskı altında kaldığına satırlarında yer veriyor.
Yine Hollanda basınında yer alan birçok habere göre de Wesley Sneijder’in kardeşi Rodney gelen sorulara, “Bana abimin nereye gideceğini soruyorsunuz. Gerçekten bilmiyorum ama evet bu Galatasaray olabilir” şeklinde cevap verdi.
1991 doğumlu Rodney Sneijder, Utrecht ile Ajax akademilerinden yetişmiş ve Hollanda alt yaş milli takım kategorilerinde gösterdiği performansla zamanında birçok Avrupa devinin dikkatini çekmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam