Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Ümit Davala'dan sarsıcı iddialar

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/05/2013 - 09:30 GMT+3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ile Ümit Davala, derbide yaşananları anlattı.

Galatasaray Yardımcı Antrenörleri Hasan Şaş ile Ümit Davala

Görsel kaynağı: AA

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Kadıköy’deki derbi sonrası suçlama bombardımanı sürüyor. Volkan ve Sabri’nin kavgası, ırkçılık söylemlerinin ardından bu kez de Galatasaray Antrenörleri Hasan Şaş ile Ümit Davala’ya, Emre Belözoğlu’nun ana avrat küfür ettiği ve bu duruma sarı kırmızılıların büyük tepki gösterdiği ortaya çıktı...
Kaybettikleri derbi sonrası sessiz kalmayı tercih eden ve çok üzüntü duydukları bu konu hakkında bir açıklama yapmak istemeyen Ümit Davala ile Hasan Şaş ikilisi içini eski takım arkadaşlarına ve yakın dostlarına döktü...
İkili, eski takım arkadaşları olan Emre Belözoğlu ve Aykut Kocaman için neler söylemiş birlikte bakalım...
Emre bizim aramıza gelemez
Soyunma odalarında değil, sahadan çıktıktan sonra Emre, bize küfretti. Maç devam ederken son dakikalarda iki kulübenin gerildiği anda ortaya çıkıp bize el hareketi yaptı “Ananızı s......” diye bağırdı. Galatasaray’da yetişti, bizim aramızdan çıktı. Ama, Emre’nin nedir, bu kini nefreti anlamadık.
- Daha 5. dakika Melo, Webo’ya faul yapıyor. Özür dileyecek Melo, onu da itiyor. Provokasyon değil mi bu? Ortamı germek için neler yapmadı ki. 1. dakikadan başladı, oyundan çıktı yine devam etti. Biz düşman değiliz. Anlam vermek çok güç.
Özel olarak arkamıza oturtulmuşlar
17 Mayıs’ta biz yine efsane takım olarak toplanacağız. Yine kendisini çağıracağız, orada konuşacağız belki de. Ama biliyoruz, Emre oraya yine gelmeyecek. Keşke gelse.
- Statta anamıza, kızımıza küfredildi. Bir kere ağzımızı açmadık, muhatap olmadık. Taktik de mi vermeyelim. Hiç mi oyuna müdahale etmeyelim? Her kulübeden çıkışımızda küfür yedik. Özellikle yedek kulübesi arkasına oturtulmuş kişiler var. Küfür etmek için oraya gelmişler. Maç ile hiç ilgilenmeyip sürekli bize hakaret ettiler.
- Arena’da oynarken biz gittik, Aykut Kocaman’a başarılar diledik. Ama Kadıköy’deki derbide ne Aykut hoca ne yardımcıları yoktu. Kimse yanımıza gelmedi. Ev sahibi olarak yanımızdan geçti ama bir selamı bile çok gördü. “Hoş geldiniz” dahi demedi. Ortamı germemek için ağzımızı açmadık.
Sanki karşılarına düşman kuvveti var
Yazık günah, savaşa çıkmıyoruz ki. Kadıköy’de sanki karşılarında bir Türk takımı değil de düşman kuvvetleri var. Öyle davranıyorlar. Halbuki lig bitmiş, biz şampiyonluğu garantilemişiz. Bizim için iddiası olmayan bir maçtı.
- Allah rahmet eylesin, bir sporsever kardeşimiz öldü. Keşke herkes ders alsa ve artık akıllansa, bu olaylar bitse. Orada sahaya kırık viski şişesi atıldı. Sahada biri ölebilirdi. Daha büyük olaylar çıkabilirdi. Kim bu olaylara dur diyecek?
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam