Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Ünal Aysal: Galatasaray bir dünya kulübü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/01/2013 - 14:31 GMT+2

Galatasaray Kulübü'ne üyelikleri kabul edilen 294 kişi için, Türk Telekom Arena'da mazbata teslim töreni düzenlendi. Törende başkan Ünal Aysal bir konuşma yaptı.

Ünal Aysal

Görsel kaynağı: AA

Yeni üyelerin önemli bir bölümünün katıldığı törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, başkan yardımcısı Adnan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cibara, Celal Gürcan, Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Sedat Doğan ve Ali Gürsoy, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp eski başkanlarından Mehmet Cansun ile çok sayıda davetli hazır bulundu.
Ünal Aysal, yeni üyelere yönelik yaptığı konuşmada, yeni katılan 294 üyeyle Galatasaray'ın bugünden itibaren daha da güçlü olduğunu belirterek, şunları söyledi: ''Geleceğe çok daha güvenle ve daha büyük beklentilerle bakıyoruz. Galatasarayımız sadece bir spor kulübü değil, bir dünya kulübüdür. Arkasında çok büyük yapıların olduğu, 1481'den bu yana teker teker tuğlalar eklenerek, büyük bir şatonun kurulduğu, büyük bir ülkenin kurulduğu bir kuruluş. Hepimiz bu büyük yapının parçalarıyız. Geçenlerde dışarda başka bir kulüp yöneticisiyle konuşuyordum, arkasında bizim kadar güçlü bir gerçek ve tarih olan hiçbir kulüp yok. Galatasaray hemen hemen Avrupa'da arkası bu kadar güçlü ve eğitimle iç içe geçmiş tek kulüptür. Araştırdık, bulamadık. Avrupa'da, hatta dünyada bu anlamda tekiz diyebiliriz. Bizim en büyük farkımız; kültürümüz, beraberliğimiz ve bunun bize verdiği büyük güçtür.''
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise yaptığı konuşmada, yeni üyelerle daha da büyüdüklerini aktarıp, köklü ve değerli üyeleriyle, birikimli büyük bir aile olduklarını dile getirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam