Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

trabzonspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/09/2012 - 18:30 GMT+3

Videoton'a elenen Trabzonspor, Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maç için uçak ile Gaziantep'e gitti.

şenol güneş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Teknik direktör Şenol Güneş, 18 kişilik maç kadrosuna dün bordo-mavili kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayan golcü oyuncu Marc Janko'yu alırken Vittek'i Gaziantep'e götürmedi. Adrian, Colman, Marek Cech, Olcan Adın, Aykut Akgün, Giray Kaçar, Emre Güral ve Zeki Ayvaz da kadroda yer almadı.
Giray ve Olcan sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmazken geçen hafta isteksiz davranışlar gösteren, takım arkadaşı Halil Altıntop ile tartışarak idmanı terk ettikten sonra teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşme sonrası özür dileyen Colman, Videoton maçında olduğu gibi yine kadroya alınmadı.
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Bamba, Mustafa, Celustka, Zokora, Soner, Alanzinho, Halil, Volkan Şen ve Henrique 11'i ile çıkması bekleniyor.
Moral bulmak istiyor
Videoton karşısında elenerek Avrupa defterini erken kapatan bordo-mavililer, Gaziantepspor karşısında moral bulmak istiyor.
Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 haftada Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, Sanica Boru Elazığspor'u 2-0 yenen bordo-mavililer, Gaziantepspor karşısında puan kaybetmeden yoluna devam etmeye çalışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam