Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

volkan sen ayrilmak istiyor trabzonspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/10/2012 - 17:46 GMT+2

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Volkan Şen'in, takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

volkan sen

Görsel kaynağı: AA

Şenol Güneş'in ligin üçüncü haftasındaki Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev vermesi sonrasında sakatlık nedeniyle takımdan bir süre ayrı kalan Volkan, iyileştikten sonra da takıma girmeyi başaramadı. Volkan'ı Beşiktaş maçının ikinci yarısında oyuna sokan Güneş, maç sonunda, "Oyuna soktuğumuz oyunculardan beklediğimiz verimi alamadık" sözleriyle istediği performansı alamadığı oyuncularına göndermede bulundu. Volkan bu hafta da sakatlığı olmamasına rağmen Bursaspor maçının kadrosuna alınmadı. Şenol Güneş'in maç sonunda Volkan'la ilgili soruyu yanıtlarken, "Belinde ağrısı vardı ama oynamasına engel olmazdı" sözleri bu oyuncuyla ilgili krizi de su yüzüne çıkardı.
Volkan'ın da Bursaspor maçı kadrosuna alınmaması nedeniyle moralinin bozuk olduğu, devre arasında takımdan ayrılmak için Güneş ve yönetimle bir görüşme yapmasının beklendiği öğrenildi.
Tek golü var
Trabzonspor'da bu sezon Karabük maçında 90 dakika oynayan Volkan, Videoton maçında 42'inci dakikada yerini Yasin'e bırakmış, Elazığ maçında kadroda yer almamıştı. Videaoton'la oynanan rövanş karşılaşmasında da yerini 60'ıncı dakikada Halil'e bırakan genç oyuncu, üçüncü haftadaki Gaziantepspor maçında da dakikalar 46'yı gösterdiğinde oyundan alınmıştı. Daha sonra Sivas ve Fenerbahçe maçlarında 18'e alınmayan Volkan, Mersin maçında yedek bekledi, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında oyuna sonradan girdi. Son Bursaspor maçında ise kadroya alınmadı. Volkan, bu sezonki tek golünü de sahada 90 dakika kaldığı tek maç olan Karabükspor maçında filelere gönderdi ve takımına 3 puan kazandırdı.
Janko'nın şaşkınlığının nedeni anlaşıldı
Bursaspor maçının 60'ıncı dakikasında yapılan oyuncu değişikliğinde 21 numaralı formayı giyen Halil Altıntop'un tabelası kaldırılmasına rağmen saha kenarına kadar gelen, hatta oyuna girecek olan Alanzinho ile el sıkışan Janko'nun şaşkınlığının nedeni ortaya çıktı. Trabzonspor'da doğum tarihi olan 1983'ten esinlenerek 83 numaralı formayı giyen Avusturyalı forvetin, bundan önce forma giydiği takımlarda ve Avusturya milli takımında hep 21 numaralı formayı terlettiği öğrenildi. Bu nedenle 4. hakemin elinde 21 numaralı tabelayı gören Janko, şaşırarak saha kenarına geldi, ancak hakemin ve takım arkadaşlarının uyarısıyla geri döndü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam