Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yeni Olcan için ezeli rakipler yarışıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/06/2014 - 14:57 GMT+3

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi.

anıl koç

Görsel kaynağı: Eurosport

Gelecek sezona dört yıldız hedefiyle girecek olan Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. FFP’den aldığı ceza sebebiyle transfer harcamalarına dikkat edecek olan sarı kırmızılılarda hedefte genç bir isim var.
Uzun zamandır takip ediliyordu
Devre arasında kadrosunu genç oyuncularla takviye eden Galatasaray’da gündemde yine genç oyuncular var. Scout ekibinin listesinde olan ve izlenen oyuncular arasında olan Standard Liegeli Anıl Koç sarı kırmızılı formayı giyebilir. 19 yaşında olan Türk futbolcunun Belçika kulübü ile olan sözleşmesini bitirmiş olması da transferi kolaylaştırıyor.
Roberto Mancini bu transfere onay verirse Galatasaray’ın yetiştirme bedeli ödeyerek genç ismi kadrosuna katacağı belirtiliyor.
Trabzonspor pusuda
Bu transfer döneminde Serdar Gürler, Deniz Yılmaz ve Serhat Çakmak gibi genç isimleri kadrosuna katan Trabzonspor Galatasaray’ın kadrosuna katmak üzere olduğu Anıl Koç için pusuda bekliyor. Sözleşmesi biten oyuncu için bordo mavililerin de devrede olduğu belirtilirken Trabzonspor transfer komitesinin oyuncu için ileride yeni Olcan olur görüşünü ilettiği aktarıldı.
Transferin 1 hafta içerisinde netleşmesi ve oyuncunun iki kulüpten birii tercih edeceği belirtiliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam