Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aysal'dan Mancini'ye "özel" jest!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/12/2013 - 19:44 GMT+2

Galatasaray'da tartışılan isim olan İtalyan hoca Roberto Mancini, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal nasıl bir jest yaptı işte detaylar.

Roberto Mancini - Ünal Aysal

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray'da tartışılan isim olan İtalyan hoca Roberto Mancini, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal nasıl bir jest yaptı işte detaylar. Galatasaray'da tartışılan isim olan İtalyan hoca Roberto Mancini, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal nasıl bir jest yaptı işte detaylar. Son haftalarda yeniden çıkışa geçen ve ciddi bir toparlanma sürecine giren Galatasaray'da işler yolunda gibi gözüküyor. Bu hafta oynadığı Kayseri Erciyesspor'u deplasmanında 3-1 mağlup eden Galatasaray'da herkes Başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör Roberto Mancini'ye yaptığı jesti konuşuyor...
Başkan Aysal, İtalyan hocanın bir an önce tatile başlayabilmesi için özel uçak kiraladı. Bu arada Alınan bilgilere göre, Mancini'yi Kayseri'den direkt olarak İtalya'nın Ancona şehrine götüren özel uçak Aysal'a tam 15 bin Euro'ya maloldu. Aysal'ın yeni yıl hediyesi olarak Mancini'ye böyle bir jest yaptığı konuşuluyor... Öte yandan tecrübeli hocanın, İstanbul'da yaşamayı bir türlü kabul etmeyen eşini iknaya çalışacağı öğrenildi. Mancini'nin oğlunun da İstanbul'a gelmek istediği ifade ediliyor. Bakalım bu müthiş Jest sonrasında Roberto Mancini'nin Galatasaray'ı daha iyi olacak mı zaman gösterecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam