Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aziz Yıldırım'dan 'Sow' kararı / ''17 milyon Euro'yu getiren alır''

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/06/2014 - 07:44 GMT+3

Aziz Yıldırım, “Sow bu takımdan sadece bir şartla gider. O da sözleşmesindeki 17 milyon euro maddesi işlerliğe girerse” ifadesini kullandı.

Sow / Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow’a Başkan Aziz Yıldırım’dan ayrılık izni çıkmadı. Bu sezonki performansı ile takımın en önemli silahlarından biri olan Senegalli yıldız için Arap kulüplerinden gelen teklifler 12 milyon euroya kadar ulaşsa da Yıldırım tarafından geri çevrildi.
Sözleşmesi gereği bu sezon 1 milyon 400 bin euroya forma giyecek olan ve bu nedenle takımdan ayrılmaya sıcak bakan Sow’a bu sezon çok daha fazla ihtiyaç duyacaklarını düşünen Başkan Aziz Yıldırım’ın, yönetici arkadaşlarına, “Sow bu takımdan sadece bir şartla gider. O da sözleşmesindeki 17 milyon euro maddesi işlerliğe girerse. Yani bu parayı getiren Sow’u alır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
ÜÇ KITADAN TEKLİF
Bu arada Fenerbahçeli futbolculara dünyanın çok farklı yerlerinden teklifler geliyor. Sow’un dışında Salih, Stoch, Webo hatta ilerlemiş yaşına rağmen Emre için bile doğrudan ya da dolaylı şekilde kulübün kapısının çaldığı öğrenildi. Salih için Roma’nın ısrarı sürerken, sezonu PAOK’ta kiralık olarak geçiren Stoch’a Yunan kulübünün dışında İngiliz ve Almanlar’ın talip olduğu bildirildi. Ancak yönetimin Stoch’u kiralamak istemediği ve bonservisi ile satmayı planladığı kaydedildi.
Webo ve takım kaptanı Emre için de ABD MLS Ligi takımlarından teklifler geldiği belirtildi. Emre takımdan ayrılmaya sıcak bakmazken, Webo’nun ise kulübün izin vermesi durumunda bu tecrübeyi yaşamak istediği ifade edildi.
SKORER
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam