Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aziz Yıldırım'dan Volkan ve Emre'ye ağır yük

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/01/2014 - 11:26 GMT+2

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e uyarı...

aziz yıldırım volkan demirel

Görsel kaynağı: Eurosport

Yargıtay'ın hakkındaki hapis cezasını onamasının üzerinden 4 gün geçtikten sonra yurda dönen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki çılgın karşılamasından akıllara iki detay kazındı:
1 - Başkan Yıldırım'ın havaalanında futbolcularıyla kucaklaştıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayıp, ağlaması...
2 - Aziz Yıldırım'ın Sabiha Gökçen'den Şükrü Saracoğlu'na yarım saatlik yolu izdiham nedeniyle 3.5 saatte güçlükle aşması... Ancak Sarı-Lacivertli kulüpteki tarihi gecenin detayları, bu iki unutulmaz an ile de sınırlı değildi.
Kaptanlara ağır yük
Yıldırım, kendisini karşılamaya gelen F.Bahçeli futbolculara Sabiha Gökçen'in CIP salonunda çok önemli mesajlar verdi. Yıldırım, bütün futbolcularla tek tek tokalaşıp, hâl ve hatırlarını sorarken, takımın ağabeyleri olan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in omuzlarına ağır bir de yük bıraktı. Başkan, sezon sonunda şampiyonluk istediği kaptanlara çok özel bir görev verdi: "Fenerbahçeli futbolcuları Yargıtay sürecindeki olumsuzluklardan uzak tutmak."
Kritik uyarı
Bu sezonki şampiyonluğun çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan Aziz Yıldırım, "Çocuklar takımı toparlayın. Olumsuzluklardan etkilenmeyin. İşinize bakın. Futbolunuzu oynayın. Sizden beklediğimiz tek şey iyi futbol oynamanız. Tüm camianın buna ihtiyacı var" dedi. F.Bahçe Başkanı'nın şampiyonluğun yanı sıra "Sizden beklediğimiz tek şey iyi futbol oynamanız" sözü ise tüm takıma 2. yarı öncesi yapılmış bir uyarı olarak algılandı.
"Bebek nasıl Volkan?"
Volkan Demirel'in hamile eşi Zeynep, doğum hazırlığında. Volkan-Zeynep çifti Yade (Hatıra) ismini verecekleri kızlarını kucaklarına almak için artık gün sayarken, Başkan Aziz Yıldırım, Volkan'ı görür görmez, "Eşin nasıl, bebek nasıl, doğum ne zaman?" diye sordu. Tecrübeli kaleci de teşekkür edip, "Başkanım ikisi de iyi" cevabı verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam