Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ağır para cezası geliyor / EUROSPORT ÖZEL

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/11/2013 - 13:38 GMT+2

Bursaspor'dan ayrılmak istediğini belirten ve kenti terk eden Batalla'ya Bursaspor'dan ağır para cezası geliyor.

batalla, selcuk inan, galatasaray, bursaspor

Görsel kaynağı: AA

Bursaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren ve bir basın toplantısı yapan Pablo Martin Batalla'ya ağır ceza geliyor. Yeşil beyazlı takıma bir mektup göndererek Daum ile anlaşamadığını bildiren Batalla, kenti terk etmişti. Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayan Batalla, takımdan da ayrılmak istediğini ifade etmişti. Arjantinli oyuncuyu kadro dışı bıraktığını açıklayan yeşil beyazlı yönetim, bonservis fiyatını da açıkladı.
Taraftarın sevgilisi olmuştu
Pablo Martin Batalla'nın bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak açıklayan Bursaspor, futbolcusuna da ağır bir ceza veriyor. Süper Lig'de şampiyon olmayı başaran 5 takımdan biri olan Bursaspor, oyunsunun bu profesyonellik dışı hareketini cezasız bırakmıyor. Bursaspor taraftarının da sevgilisi olan Batalla, menajeri aracılığı ile kulübe ihtar göndermiş, ardından da 700 nin Euro'nun üzerinde birikmiş olan alacağı hesabına yatırılmıştı.
150 bin Euro ceza kesilecek
Bu ödemeden birkaç gün sonra ayrılmak istediğini söyleyen ve kenti terk eden Batalla'ya 150 bin euro ceza geliyor. Antrenmana çıkmadığı her gün için noterden tespit yapılacak olan Batalla'nın kente dönene kadar cezasının 250 bin Euro'yu bulması bekleniyor. 1.8 milyon Euro'ya çıkarılan ücreti sonrasında Bursaspor tarihinin en fazla para kazanan oyuncusu ünvanını da ele geçiren Batalla, bir önceki yönetime de ayrılmak istediğini söylemişti. Rusya ve Katar'dan 8 milyon Euro'ya yakın teklifler geldiği iddia edilen Batalla için eski efsane başkan İbrahim Yazıcı 'Batalla'yı satarsam kulübü yakarlar' ifadesini kullanmıştı.
Rusya'ya transfer çok yakın
Ancak Batalla takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Rusya ve Katar'ın yanı sıra Türkiye'den de teklif aldığı ifade edilen Batalla'nın Arjantin'e de dönebileceği konuşuluyor. Ancak tüm bunların gerçekleşmesi için Batlla'nın Bursaspor'dan bonservisini alması gerekiyor. Yeşil beyazlılar da bunun için 12 milyon Euro'luk bir bedel belirledi. Eğer Batalla bu bedele yakın bir bonservis ücreti getirtirse Bursaspor'dan ayrılabilecek. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Arjantinli futbolcunun 8-9 milyon Euro aralığında bir ücrete Rusya'ya transferi ise çok yakın.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam