Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'a kanlı forma motivasyonu!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/03/2014 - 09:59 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlarında Mustafa Pektemek'in kanlı forması soyunma odasına asılacak.

mustafa pektemek

Görsel kaynağı: Eurosport

Bilic’in isteği üzerine Mustafa’nın Akhisar maçındaki kanlı forması soyunma odasına asılacak. Beşiktaş’ın Hırvat hocası her maçtan önce oyuncularını motive etmek için “Sizde Mustafa’nın Akhisar maçındaki hırsını görmek istiyorum” diyecek.
Beşiktaş’ta Akhisar önünde alınan galibiyetten çok Mustafa Pektemek’in kanlı formasıyla ortaya koyduğu büyük mücadele konuşuluyor. Başına dikiş atıldığı halde oyundan çıkmayan ve kanlar içinde oynayan Mustafa’nın sergilediği gözü pek futbol Bilic’i duygulandırdı. Akhisar önünde 4 kez forma değiştiren Mustafa Pektemek’in ilk giydiği kanlı formanın Başkan Fikret Orman’a, son formanın da yayıncı kuruluşa gittiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı oyuncunun giydiği ikinci ve üçüncü kanlı formaların kan lekesinden kullanılamaz hale geldiği ve bu formanın Bilic tarafından istendiği ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın malzemecilerden bu formanın kesinlikle yıkanmamasını istediği belirtildi. Bu iki forma kalan maçlardan önce soyunma odasına asılacak. Bilic’in oyuncularına formaları göstererek, “Sizden bu hırsı göstermenizi istiyorum” diyeceği bildirildi.
MUSTAFA’YA ÖZEL PRİM VERİLMESİ GÜNDEMDE
BAŞKAN Fikret Orman’ın yöneticilerle yaptığı görüşmede Mustafa Pektemek’e Akhisar maçındaki savaşçı oyunu nedeniyle özel prim verilmesini önerdiği öğrenildi. Orman dün yaptığı açıklamada, “Mustafa şerefiyle oynadı, hakkıyla da bir gol attı. Mustafa düzgün karakterli bir çocuktur. Çok şanssızlıklar yaşadı ama onu hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Artık formaya yapışmalı” dedi.
picture

mustafa pektemek kanlı

Görsel kaynağı: Eurosport

BEŞİKTAŞ’IN KAZANMASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Akhisar maçına kanlı formasıyla damga vuran Mustafa Pektemek devre arasında Bilic’in kendisini oyundan alabileceğini söylediği ama bunu kabul etmediğini ifade etti. Siyah-Beyazlı golcü, “90 dakikayı da çıkarabilirdim. Ağır sakatlıklar ve formadan ayrı kalmam nedeniyle çok acı çektim. O yüzden 3-5 dikişin bir önemi yok. Beşiktaş’ın kazanması benim için her şeyden daha önemli” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam