Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'a Pato için dev rakip

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/12/2013 - 11:49 GMT+2

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı forvet oyuncusu Pato'ya İngiliz Tottenham takımı da talip oldu.

Pato

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı golcü Pato'ya İngiliz kulüplerinden Tottenham talip oldu.
Uzun süredir görüştüğü ifade edilen Pato için çok ısrarlı olan Beşiktaş elini çabuk tutmak istiyor. Brezilya'da futbol hayatını sürdüren Pato'nun da yeniden Avrupa'ya dönmek istediği belirtiliyor.
İngiltere'nin Daily Star gazetesinin haberine göre Pato için Tottenham ve Arsenal kulüpleri devrede. Forvet arayışlarını sürdüren iki takımda alternatif forvet arayışlarını sürdürüyor. Bu amaçla da Brezilyalı golcü İngiliz kulüplerinin radarına girdi.
Yedek kalmak istemiyor
Gittiği takımda yedek kalmak istemeyen Pato'nun Beşiktaş ile maddi konularda anlaşması durumunda gelmemesi için hiçbir neden yok. Arsenal ve Tottenham kulüplerinde yedek kalabileceği düşüncesinde olan Pato için Beşiktaş, elini çabuk tutup transferi bitirmek istiyor.
Bu sezon formda
Bu sezon ligde 25 maça çıkan golcü futbolcu attığı 10 golle takımına katkıda bulundu. Copa Libertadores'de oynadığı 8 maçta ise 2 gol attı ve 1 asist yaptı.
picture

Alexandre Pato of Brazil's Corinthians celebrates after scoring against Colombia's Millonarios during their Copa Libertadores match (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam