Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş taraftarıyla güzel

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/12/2013 - 22:10 GMT+2

Beşiktaş, 16. hafta maçında Elazığspor'u 4-1 yenerek üç haftalık galibiyet hasretine son verdi. Siyah-beyazlılarda karşılaşmanın yıldızı iki gol atıp bir asist yapan Filip Holosko oldu.

Tomas Sivok - Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'de üç haftadır kazanmayan Beşiktaş, ligin dibindeki Elazığspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılarda birçok as oyuncu sakatlık ve cezası nedeniyle kadroda yoktu.
Maça istekli başlayan taraf Beşiktaş'tı. 11'de Uğur'un pasında Olcay kaleyi yokladı ama isabetsizdi. Dakikalar 22'yi gösterdiğinden ise Kara Kartal öne geçti. Uğur Boral'ın kullandığı kornerde kaptan Sivok doğru yerdeydi ve Elazığ ağlarına topu gönderdi.
Konuk ekibin bu gole cevabı ise gecikmedi. 29'da Elazığspor çok organize geldi ve son dokunuşu Deniz Yılmaz yaptı: 1-1.
Beşiktaş devre sonuna doğru vitesi arttırsa da skor tabelasını değiştiremedi. Kartal, ikinci yarıda öne geçtiği golü adeta soyunma odasında attı. 46'da ceza sahasına girer girmez nefis bir şut çıkartan Filip Holosko, takımını öne geçirdi.
İkinci yarıda rakibini adeta sürklase eden siyah-beyazlılar, 70'de Olcay Şahan ile farkı ikiye yükseltti. Oyunun mutlak hakimi olan Kara Kartal, 80'de skoru 4-1'e taşıdı. Olcay savunmanın arkasına enfes bir top attı. Pektemek de Holosko'yu gördü ve Slovak golcü ikinci kez ağları sarstı.
Kalan bölümden gol çıkmadı ve Beşiktaş 3 puanı hanesine yazdırıp Fenerbahçe ile puan farkını 9'a indirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam