Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş için Eto'o fırsatı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/05/2014 - 03:49 GMT+3

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'li Diego Costa'yı düşürerek penaltıya sebebiyet veren Eto'o Chelsea'de istenmeyen adam ilan edildi.

Eto'o

Görsel kaynağı: LaPresse

Ağustos ayında tamamlanması planlanan Vodafone Arena’ya yıldız yağdırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, Chelsea’nin Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o için çalışmalarını hızlandırdı. Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final rövanş maçında Chelsea’nin Atletico Madrid’e 3-1 kaybettiği karşılaşmada penaltıya sebebiyet veren ve taraftarın tepkisini çeken 33 yaşındaki futbolcunun, takımından ayrılma kararı almasının ardından Beşiktaş'a sıcak baktığı bildirildi. Ada temsilcisinden yıllık 4 milyon Euro kazanan ve kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun menaceriyle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın, başarılı futbolcunun takıma kazandırılması konusunda her an sıcak bir gelişme kaydedebileceği öğrenildi.
Ayrıca Fikret Orman'ın pazar günü oynanacak olan Chelsea-Norwich City karşılaşmasını tribünden takip edeceği ve maçtan sonra Eto'o ile bire bir görüşeceği iddia edildi. Daha önce Beşiktaş'tan 7 Milyon Euro yıllık ücret talep eden Eto'o için bu ücret fazla bulunmuş ve en fazla 5 Milyon Euro verilebileceği söylenmişti. Oyuncu ve Beşiktaş arasında ücret konusunda anlaşma sağlanmasına bağlı olarak Eto'o transferi her an sonlandırılabilir.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam