Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ın efsaneleri Marmaralı Kartallar'la buluştu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/04/2014 - 18:01 GMT+3

Beşiktaş'ın efsane iki ismi Rıza Çalımbay ve Ali Gültiken, Marmara Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele konuk oldu.

Ali Gültiken, Rıza Çalımbay - Marmaralı Kartallar paneli

Görsel kaynağı: Eurosport

Marmara Üniversitesi bünyesinde yer alan Beşiktaş taraftar grubu Marmaralı Kartallar, Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Rıza Çalımbay ve Ali Gültiken'i konuk etti.
Beşiktaş'ın efsaneleri ve amatör branşlar şeklinde iki bölümde gerçekleştirilen panele ayrıca Beşiktaş Basketbol Takımı'nın genç oyuncusu Kartal Özmızrak, Beşiktaş Plaj Futbolu genel menajeri Selman Alıcıoğlugil, Kadın Voleybol oyuncularından Naz ve Seda ile Hentbol Takımı'nın başarılı sporcusu Mesut da katıldı.
Panel önce Marmaralı Kartallar Kulübü Başkanı Ergün Oral'ın konuşması ile başlarken ardından bütün salon kulübün tanıtım videosunu izledi.
Yayınlanan videodan sonra alkışlar içerisinde yerlerini alan Ali Gültiken ve Rıza Çalımbay önce kendilerinden bahsetti. Ardından soru cevap şeklinde geçen söyleşide oldukça neşeli anlar yaşandı.
Rıza Çalımbay hala Beşiktaş'ın başındayken kazanılan 3-4'lük Fenerbahçe maçını unutamadığını belirtirken, o dönem takımda bulunan Carew yerine Ailton'un transfer edilmesini tam bir fiyasko olarak yorumladı. Ayrıca Rıza Çalımbay haftaya dört ekisiği bulunan Beşiktaş'ın Sivasspor karşısında derbide ki gibi bir oyun sergilerse kazanmasının zor olduğunu belirtti.
Beşiktaş'ın MAF efsanesinin bir parçası olan Ali Gültiken ise transfer listesinde yer alan Gomis'in Almeida'dan iyi olmadığının altını çizerken, takımda bulunan oyunculara yönelip onların takımda tutulması gerektiğini söyledi.
Panelin ikinci bölümünde sahneye çıkan Beşiktaş'ın amatör branşlarının başarılı oyuncularına olan ilgi de oldukça fazlaydı. Üniversiteli öğrencilerle buluşan Beşiktaş'ın bu önemli isimlerine panelin sonunda ise teşekkür edilerek plaket verildi.
picture

Marmaralı Kartallar paneli

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam