Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta Lescott sesleri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/12/2013 - 07:53 GMT+2

Beşiktaş'ta devre arasında takıma yapılacak defans takviyesi için ön plana çıkan isim Manchester City'de oynayan Lescott.

Lescott Manchester City 2013

Görsel kaynağı: Panoramic

Beşiktaş Yönetimi’nin uzun süredir yürüttüğü transfer çalışmalarında adı ön plana çıkan Joleon Lescott için siyah - beyazlı yönetim harekete geçiyor.
İngiliz futbolcuyla yapılan ilk görüşmelerden olumlu izlenimler alan yöneticiler, Lescott’un kulübü Manchester City ile bonservis konusunda pazarlıklara başalayacak. Lescott’un sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle devre arasında bonservis bedeli ödemeden bu oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, bu sorunu da Lescott aracılığıyla çözmeye çalışacak. İngiliz oyuncuya 2 milyon euro garanti para verecek olan siyah - beyazlı kulüp, bu oyuncuya bonservisiyle birlikte gelmesi halinde daha fazla para ödemeyi teklif etti.
picture

Joleon Lescott, Manchester City (PA Photos)

Görsel kaynağı: PA Photos

İngiltere çıkarması
Teknik Direktör Slaven Bilic’in de onay verdiği Manchester Cityli oyuncuyu sezon sonuna bırakmadan bir an önce transfer etmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde İngiltere’ye giderek bu işi çözmek istiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam