Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş aradığı defansı İngiltere’de buldu: Younes Kaboul

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/01/2015 - 22:19 GMT+2

Sezon sonunda sağlam bir stoper almayı hedefleyen Beşiktaş, aradığı ismi Premier Lig’de buldu.

Manchester City's Sergio Aguero (R) is challenged by Tottenham Hotspur's Younes Kaboul during their English Premier League soccer match at the Etihad stadium in Manchester

Görsel kaynağı: Reuters

Ara transfer döneminde özellikle Manchester City’den Joleon Lescott ile çok yakından ilgilenen ancak imzayı attıramayan Beşiktaş, sezon sonu için çalışmalarını hızlandırmış durumda.
Aylardır forma giymeyen tecrübeli Çek stoper Tomas Sivok ile sezon sonunda büyük ihtimal yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılar çok tecrübeli isimle flört halinde.
İngiliz basınından çıkan haberlere göre, Beşiktaş, Tottenham’ın Fransız stoperi Younes Kaboul’i istiyor. Haberde, Londra ekibinde bu sezon sakatlıklarından ötürü pek fazla forması şansı bulamayan 28 yaşındaki defansın Beşiktaş’a gitmeye sıcak baktığı yönünde ifadeler yer almakta.
2010 yılından bu yana Tottenham Hotspur formasını terleten Kaboul, bu sezon yalnızca 13 maçta görev alabildi.
Piyasa değeri yaklaşık 8 milyon Euro olan oyuncunun sözleşmesi 2014’ün Haziran ayında bitiyor.
picture

Chelsea's Serbian midfielder Nemanja Matic (L) vies with Tottenham Hotspur's French defender Younes Kaboul during the English Premier League football match between Chelsea v Tottenham Hotspur at Stamford Bridge AFP

Görsel kaynağı: AFP

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam