Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki olaylı derbinin sonucu bekleniyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/09/2013 - 22:06 GMT+3

Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanan mücadeleye damgayı iki gol atan Drogba değil, sahaya giren taraftarlar vurdu.

Beşiktaş - Galatasaray - Polis

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında lider Beşiktaş, Real Madrid maçının yaralarını sarmak isteyen Galatasaray'ı konuk etti. Taraftarını da arkasına alan siyah beyazlılar oyuna hızlı başlayan taraftı. Henüz 13. dakikada Atiba'nın Semih Kaya'ya yaptığı şok pres sonucu topla buluşan Fernandes %100'lük bir gol fırsatını değerlendiremedi.
Bu pozisyonun hemen ardından 17. dakikada Gökhan Töre'nin Serdar'ın koşu yolunda attığı topla gerçekleşen atakta, Serdar Kurtuluş güzel ortaladı, Almeida aynı güzellikte bir kafa vuruşuyla Beşiktaş'ı öne geçiren golü attı.
Bu golün hemen ardından ataklarını devam ettiren Beşiktaş gene Almeida ile ikinci gole çok yaklaştı, Portekizli oyuncunun şutunda Muslera başarlıydı. 33. dakikada Selçuk'un kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topla buluşan Hakan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
41. dakikada Melo'nun pasında savunmanın arkasına sarkan Burak, soldan ceza alanına girdi. Burak'ın, plase vuruşunda top kaleci Tolga'da kaldı.
45+2. dakikada Galatasaray'ın soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içindeki kalabalıkta topla buluşan Drogba'nın yerden vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Tolga kontrol etti.
İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı. Her geçen dakika baskısını arttıran sarı kırmızılılar aradığı golü 59. dakikada Drogba ile buldu. Serdar Kurtuluş'un topun dışarı çıkmasını beklerken, Bruma beklemeyince genç Portekizli topu kontrol etti, Bruma'nın pasında topla buluşan Drogba düzgün bir vuruşla skora eşitiği getiren golü kaydetti.
Gol sonrası oyundaki etkisini iyice arttıran sarı kırmızılılar, 72. dakikada Drogba ile öne geçti. Veli'nin kötü pası Burak'ın önüne düştü, Burak Drogba'nın koşu yoluna bıraktı ve Fildişili oyuncu Tolga'yı bir kez daha mağlup etti.
Kalan dakikalarda Muhammed'in bir şutu direkten dönerken sarı kırmızılılar Beşiktaş'ın atakalarına rağmen üstünlüğünü korudu ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak derin bir nefes aldı. Melo'nun 90. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası saha bir anda karışırken, her iki takımın soyunma odasının yolunu tutmasının ardından taraftarlar sahaya girdi.
Çıkan olayların ardından Fırat Aydunus mücadeleyi tatil etti. Müsabakanın akıbeti federasyonun yapacağı açıklamayla belli olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam