Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ayrılmayı kafasına koydu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/11/2013 - 12:08 GMT+2

Trabzonspor'un sezon başında büyük uğraşlar vererek kadrosuna kattığı Bosingwa, Premier Lig'e geri dönmek istiyor.

bosingwa

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor'da kado dışı bırakılan Batuhan ve Volkan'ın ardından sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Giray da ayrılık kararı almıştı. Giray ile birçok Süper Lig kulübü ilgilenirken, tecrübeli defans oyuncusunun menajeri Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu arada Giray Kaçar bir dönem sözleşme yenilemediği için kadro dışı kalma korkusu da yaşamıştı.
Bosingwa ayrılmayın kafasına koydu
Bu ayrılık kararlarının ardından bordo mavili çok etkileyecek bir isim daha Trabzonspor'dan gitmeyi kafasına koydu. Sezon başında transfer edilen Bosingwa, yeniden Premier Lig'e dönmek istiyor. Yaz transfer döneminde büyük uğraşlar verilerek kadroya katılan Portekizli sağ bek, Hull City ve Cardiff ile görüşmelerde bulundu. Gençlerbirliği maçında kırmızı akrt görerek oyun dışı kalan Bosingwa, milli maçlar için verilen araya ek süre ekleyerek uzun bir tatil yapmıştı. Portekizli savunmacının İngiltere'ye giderek transfer görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı. Trabzonspor'da aradığını bulamayan Jose Bosingwa, hayal kırıklığı yaşadığını belirterek İngiliz ekipleriyle görüşmelere başladı.
Bedavaya ayrılabilir
Queens Park Rangers'tan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen yıldız isim, bordo mavili ekipten bedavaya ayrılabilir. Transfermarkt değerlerine göre 3 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Bosingwa'nın sözleşmesinde Premier Lig'den yeni bir teklif geldiğinde bonservis bedeli ödenmez ibaresinin olduğu da gelen haberler arasında.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam