Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cimbom Avrupa'yı sallayacak! Müthiş transfer planı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/01/2014 - 19:53 GMT+2

Galatasaray’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Kulislerdeki iddialara göre çok önemli bir isim Galatasaray forması giyebilir.

Frank Lampard was glad to see Chelsea hit back with an impressive victory

Görsel kaynağı: PA Sport

Galatasaray’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Alex Telles ve İzet Hajrovic’le resmi sözleşme imzalayacak olan sarı kırmızılılarda Kayserisporlu Salih'le de imza aşamasına gelindi.
Transferde tüm bunlar yaşanırken kulislerde ise müthiş bir iddia dolaşıyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa’nın gündemine oturmuştu.
Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları kulislerden gelen bilgiler arasında. Başkan Ünal Aysal’ın hedefindeki ismin Chelsea’nin orta saha oyuncusu Frank Lampard olduğu belirtiliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcu için Galatasaray’ın İngiliz yıldıza önemli bir kontrat sunacağı aktarılan bilgiler arasında.
Terry değil Lampard
Galatasaray’ın gündeminde olan John Terry için değil Terry’nin takım arkadaşı Lampard’a teklif götürmeye hazırlandığı ifade ediliyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcu için görüşmelerin başladığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray yönetimi Chelsea’yi ikna edip oyuncuyu Ocak ayı içerisinde takıma kazandırmak istiyor.
Lampard sıcak bakıyor
35 yaşındaki futbolcunun Chelsea ile henüz sözleşme yenilememesi ve uzun dönemli bir sözleşme talep etmesi oyuncunun Galatasaray’a imza atmasını mümkün kılıyor.
İzet Hajrovic Türk statüsünde oynayamazsa yer açılacak
Galatasaray yönetimi Dany’i göndermeye hazırlanırken İzet’in Türk statüsüne oynayamama olasılığını da göz önünde bulundurarak Amrabat ve Riera’yı takımdan göndermek istiyor. Alex Telles ve İzet’e imza attıracak olan sarı kırmızılılar Lampard transferini gerçekleştirmek için de Amrabat’ı yollayacak. Eğer İzet’in Türk pasaportu alamama durumu yaşanırsa bu sefer Riera’nın da sözleşmesi fesh edilecek.
picture

Chelsea-Kapitän Lampard erhält neuen Vertrag

Görsel kaynağı: SID

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam