Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İşte Diego Ribas gerçeği

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/07/2014 - 08:03 GMT+3

İspanya, İtalya, Almanya ve ülkesi Brezilya’dan ciddi öneriler alan sambacı kendisine gösterilen özel ilgi nedeniyle Fenerbahçe’yi seçti

Diego Ribas / Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

Wolfsburg’la sözleşmesi biten Diego Ribas’ın, Fenerbahçe’de forma giymek için aldığı bütün teklifleri reddettiği ortaya çıktı.
Başta İspanya olmak üzere İtalya, Brezilya ve Almanya’dan da ciddi teklifler alan yıldız futbolcu, Fenerbahçe’yi seçti. 29 yaşındaki Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli kulübü tercih etmesindeki en önemli etken ise kulübün büyük hedefleri ve uzun süredir kendisini istemesi oldu. Fenerbahçe’nin, Diego’ya olan bu yaklaşımı futbolcuyu fazlasıyla etkiledi.
Geçmiş dönemlerde yapılan girişimler, maddi imkanların seferber edilmesi ve Diego’nun kulüp hakkında topladığı olumlu bilgiler neticesinde büyük transfer gerçekleşti.
İstanbul’a eşiyle birlikte gelen Diego ev bakmaya başladı. Sambacının ilk durağı ise Acarkent oldu. Fenerbahçeli birçok futbolcunun da burada oturması ve sosyal bir ortam olması sebebiyle Brezilyalı yıldızın burayı tercih etmesi bekleniyor.
Diego Ribas, Fenerbahçe’nin daha önce kendisiyle iki kez temas kurduğunu hatırlatarak, üçüncü denemede sonuca ulaştıklarını söyledi.
Sağlık kontrolünden önce basınla bir araya gelen sambacı, “Önceki iki seferde tamamen kendi takımlarımdan dolayı anlaşamadık. Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda bu başarıyı elde etti. Şu anda çok mutluyum. Çok daha güzel günler olacak” dedi.
Diego, Fenerbahçeli taraftarların uzun süredir her platformda verdiği desteğin kendisini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam