Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Hayatımda böyle nefret görmedim"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/03/2014 - 13:11 GMT+2

Dirk Kuyt, Trabzon'da yaşananları Hollanda basınına anlattı. Tecrübeli oyuncu maçta öne geçtikten sonra öncelikle kendi sağlıklarını düşünmeye başladıklarını söyledi.

Trabzonspor-Fenerbahçe / Volkan Demirel, Mustafa Yumlu

Görsel kaynağı: AA

Dirk Kuyt, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için "Ben böyle bir nefret görmedim" dedi.
Tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından sarı laciverlilerin Hollandalı oyuncusu böyle bir nefret görmedim Dirk Kuyt, ülkesinin Telegraf Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.
Hollandalı golcü "Daha önce böyle bir şey yaşamadım, çok tehlikeliydi. Biz soyunma odasındayken etrafta yüzü kana bulanmış polisler vardı. Bizi zırhlı polis araçlarıyla stattan çıkardılar" diyerek maç sonu yaşadıklarını anlattı.
Olayların, maçın ilk düdüğüyle başladığını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Henüz 15 dakika oynanmamıştı ki sahaya bıçak atıldı. Kornerleri de tribünden atılan, tuğlalar, telefonlar ve meşaleler yüzünden kullanamadık ve polisler kalkanlarıyla bizi korumak zorunda kaldılar" diye konuştu.
Dirk Kuyt, Emenike'nin golünden sonra önceliklerinin futbol olmaktan çıktığını söyledi. Kuyt, "1-0'dan sonra kendi güvenliğimizi düşünerek oynamaya başladık. Volkan Demirel'in ayağında bir havai fişek patlayınca da hakem soyunma odasına gitti" dedi.
Yaşananları "anlatılamaz" olarak ifade eden Kuyt, "Türkiye'de maçlar yoğun duygularla oynanıyor ama bu yaşananları açıklayabilmek mümkün değil. Bu futbol anlayışı gözden geçirilmeli " ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam