Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

FLAŞ! Drogba'yı Chelsea'ye çağırdılar

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/11/2013 - 18:03 GMT+2

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fildişili yıldız Didier Drogba, yeni mukavele imzalamaya yanaşmıyor.

Drogba

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba, sarı kırmızılı takımla henüz masaya oturmadı. Yeni mukavele için astronomik rakamlar isteyen Drogba, sezon sonunda bedavaya sarı kırmızılı takımdan ayrılabilir. Asıl tehlike ise Chelsea'nin Drogba ile ilgilenmesi. Londra ekibinin tarihine geçen ve en iyi 11 oylamasında kendisine yer bulan Drogba, Chelsea'nin taraftar fotumlarında oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Drogba adına açılan konu başlıklarında Mourinho ve Chelsea yönetimine yıldız golcünün geri gelmesi için çağrıda bulunuldu.
"Bize gel Drogba"
macerasından sonra nasıl bir fizik kapasite ile döneceği bilinmeyen ancak gerek Süper Lig gerekse de Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratan Drogba, Chelsea taraftarlarının yeniden gözdesi haline geldi. İngiliz ekibinin bu sezonki inişli çıkışlı performansında gol yollarındaki eksiklik en çok konuşulan konuların başında oldu. Chelsea taraftarları da internet sitelerindeki forumlarda Drogba adına konu başlıkları açarak golcü oyuncunun transferi için gündem oluşturdular. Sözleşmesinin sezon sonunda biteceği haberlerini alan ve henüz mukavele yenilenmediğini öğrenen Chelsea taraftarları, Drogba'nın yeniden efsane olduğu takıma dönmesini istediler. Drogba'nın Chelsea ve Jose Mourinho ile yakınlığı bilinirken, kariyerinin sonunda yeniden Londra ekibinde forma giymek istediği yönünde de açıklamaları olmuştu.
Astronomik ücretler istiyor
Didier Drogba'nın da henüz Galatasaray yönetimi ile masaya oturmaması ve menajeri aracılığı ile astronomik rakamlar istemesi sarı kırmızılı yönetimi zor durumda bıraktı. Didier Drogba, Galatasaray ile yeniden sözleşme imzalamazsa sezon sonunda bedvaya başka bir takıma transfer olabilecek. Fildişili futbolcunun imza parasında ısrar ettiği ve menajerinin de komisyonu için yüksek bedeller istediği konuşuluyor.
Bu arada Chelsea'nin değişen transfer politikasında ise Galatasaray taraftarlarını rahatlatacak noktalar var. Londra ekibi 30 yaş üstü futbolcularla sadece 1 senelik kontrat öneriyor. Ayrıca belli bir fiyatın üzerine de çıkmıyor. Bu nedenle kaptan terry ve Lampard'ın bile Chelsea'den ayrılması bekleniyor. Terry'nin sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam