Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal'dan derbi sürprizi!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 04/04/2014 - 15:20 GMT+3

Fenerbahçe'de sakat futbolcuların çokluğu teknik direktör Ersun Yanal'ı farklı bir dizilişe itebilir.

Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin gol sevinci görülmeye değerd

Görsel kaynağı: Eurosport

Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbide sarı lacivertli takımın ikinci golünü kaydeden Cristian Baroni'nin sakatlığına ilk yarıdaki derbide sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Alper'in de sakatlığı eklenince Ersun Yanal Galatasaray deplasmanı için farklı formülller üretmeye başladı.
Caner önde oynayabilir
Tecrübeli teknik adamın sol bekte gösterdiği performansla takımın bu sezonki başarısında başrolü oynayan Caner Erkin'i sol önde oynatıp ileride Sow - Emenike ikilisine forma verebilir. Ligin ikinci yarısında hiç forma şansı bulamayan Hasan Ali'nin 11'e gireceği bu dizilişte orta sahayı son haftaların formda ismi Meireles ve Mehmet Topal'a emanet edecek olan Ersun Yanal takımını sahaya 4-4-2 dizilişyle sürebilir.
Bekir formayı kaptırmıyor
Egemen'in yokluğunda 11'de oynadığı maçlarda başarılı bir grafik çizen ve sarı lacivertli takımın son iki maçında gol yememesinde önemli rol oynayan Bekir İrtegün'ün Arena'da da sahada olması beklenirken, partnerinin ligin ilk yarısında oynanan maçta Drogba'ya adım attırmayan Bruno Alves olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam