Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal'dan Rizespor maçı öncesi futbolcularına uyarı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/12/2013 - 10:10 GMT+2

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün ligde Rizespor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolcularıyla toplantı yaparak, beklentilerini anlattı.

Ersun Yanal

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün ligde Rizespor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolcularıyla toplantı yaparak, beklentilerini anlattı. Kupada yaşanan sıkıntıya rağmen lige daha iyi konsantre olacaklarına inandığını dile getiren Yanal, 5 maçlık deplasman serilerini hatırlatarak, "Şampiyonluğun anahtarı dış sahada alınan galibiyetlerden geçiyor. Size güveniyorum. Fethiye yenilgisi güvenimden hiçbir şey kaybettirmedi. Ancak sakın beni yanıltmayın" dedi. Futbolcular da bu konuşmanın ardından hocalarına galibiyet sözü verdi.
Yobo, Kadlec ve Holmen gidici
Bu arada kupa maçının ardından Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan futbolcuların kaderi yavaş yavaş belli oluyor. Özellikle Yobo, Kadlec ve Holmen takımdan ayrılma ihtimallerinin çok yüksek olduğu belirtildi. Yanal'ın maç tecrübesi kazanması için Salih Uçan'ın başka takıma kiralanması yönünde rapor verebileceği de ifade edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam