Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal Motivasyon turunda

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/09/2013 - 08:29 GMT+3

Milli maçlar nedeniyle verilen arada Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal forma bulamayan oyuncularını motive etme çabasında.

Ersun Yanal... Salzburg maçından bir kare

Görsel kaynağı: AA

Milli maçlar sebebiyle verilen aradan sonra Süper Lig’de Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, futbolcularla bire bir görüşmelerle özellikle ilk 11’in dışında kalan oyuncuları motive etmeye çalıştığı öğrenildi.
Fenerbahçe’de sakatlık ve formsuzluk gibi gerekçelerle son maçlarda formaya uzak kalan futbolcularla özel görüşme yapılıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Arsenal maçında taraftarın tepkisi nedeniyle morali bir hayli boyuk olan olan Emre Belözoğlu ve son maçlarda forma bulamaması nedeniyle Brezilya'ya dönmeyi düşündüğü iddia edilen Cristian Baroni ile konuştuğu, Sivasspor maçı öncesi neredeyse ikinci bir Twitter krizi yaşatan Senegalli yıldız Moussa Sow ile de milli takım kampından gelmesinin ardından konuşacağı öğrenildi.
Bütün resmi maçlarda farklı 11’ler kullanan Yanal'ın, Sivasspor önünde ideal kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdiği belirtilirken, dışarıda kalan oyunculara da bazı mesajlar verdiği bildirildi. Hiç kimsenin gözden çıkarılmadığını sık sık tekrarlayan Yanal’ın, “Siz Fenerbahçe’nin önemli değerlerisiniz. Önümüzdeki süreçte tecrübenizle, kalitenizle bu takıma çok şey katacaksınız. Kimsenin yeri garanti değil. İlk 11’in kapısı herkese açık.” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam