Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de Bursaspor maçı öncesi hazırlıklar devam ediyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/10/2013 - 21:32 GMT+2

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Raul Meireles ve Emre Belözoğlu Fenerbahçe idmanında

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sarı-lacivertliler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Teknik heyet ve futbolcular açtıkları büyük Türk bayrağıyla poz verdi.
Antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda hücum ve defans organizasyonlarına yönelik çalışmayla devam eden antrenman, tam sahada oynanan maçla tamamlandı.
Tam saha maçta girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaşı açılan Moussa Sow'a takım doktoru Burak Kunduracıoğlu tarafından bir dikiş atıldı. Sow, tedbir amacıyla antrenmanı yarıda bıraktı. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı geçen Emre Belözoğlu antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Tedavisi devam eden oyunculardan Raul Meireles de ilk bölümünde takımla, ikinci bölümde ise özel programı dahilinde antrenman yaptı. Gökhan Gönül ise takımdan ayrı çalıştı. Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam