Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal belirsizliği

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/04/2014 - 10:40 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın "Kalıp kalmayacağımı başkan bilir" açıklamasına karşın Aziz Yıldırım'ın tavrı kafaları karıştırıyor.

Ersun Yanal - Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezon başında göreve geldiği Fenerbahçe'de çok başarılı bir grafik çizen ve sarı lacivertli takımla henüz Nisan ayında şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezon takımın başında kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.
Fanatik'e konuşan ve "Kalıp kalmayacağımı başkan bilir" ifadelerini kullanan Yanal'ın bu sözlerinin aksine önümüzdeki günlerde cezaevine girmesiyle başkanlığının düşmesi beklenen Aziz Yıldırım'ın teknik adam işine karışmak istemediği ve bu kararı yeni başkana bırakacağı öğrenildi.
Kendisinden sonra gelecek olan başkanı Yanal ile çalışmak istememesi halinde zor durumda bırakmak istemeyen Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu üyelerine "Hoca işine karışmam, ona siz karar verin" diyerek bu konuda karar vermekten kaçındığı belirtilirken, yönetim kurulu üyelerinin de Ersun Yanal hakkındaki son karar için Aziz Yıldırım hakkındaki gelişmeleri bekledikleri iddia edildi.
Metris'te olduğu dönemde Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin yenilenmesini isteyen ve Kocaman'ın 3 yıllık yeni kontrata imza atmasını sağlayan Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal konusundaki bu tavrı şaşkınlık yaratırken, Fenerbahçe'nin şampiyonluğa koşan teknik adamının akıbeti merak konusu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam