Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'den Kampl için ilk teklif: 4.5 milyon Euro!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/05/2014 - 08:36 GMT+3

Liverpool ve Leverkusen, transferden vazgeçti. Kanarya 1.5 yıldır takip ettiği Sloven asıllı Alman futbolcu için yarışta tek başına kaldı.

Kevin Kampl (Salzburg)

Görsel kaynağı: Reuters

Fenerbahçe, transfer startını verdi. Yaklaşık 1.5 yıldır takipte olan Kevin Kampl için ilk teklif sunuldu. Menajerler aracılığıyla Salzburg kulübüyle temas kuran yönetim, Sloven asıllı Alman oyuncu için Avusturya ekibine 4.5 milyon Euro önerdi. Sezon boyunca Liverpool ve Leverkusen gibi birçok ünlü kulüple telaffuz edilen Kampl konusunda Fenerbahçe'nin rakipsiz olduğu ifade edildi. Liverpool'un oyuncuyu gündeminden çıkardığı, Leverkusen'in ise 5 milyon Euro gibi bir bedeli ödemeyi düşünmediği ifade edildi. F.Bahçe'nin fiyatı 6 milyon Euro civarına çekmesi halinde, transferi kolaylıkla gerçekleştirebileceği ifade edildi.
Caner'i tut Jimmy'yi al
Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Ersun Yanal'ın yönetime verdiği transfer raporunun ilk maddesinde Caner Erkin var. Yanal'ın, milli futbolcunun mutlaka kadroda tutulması gerektiğini ifade ederken, dış transferde de Jimmy Durmaz konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Yanal'ın top taşıyan oyuncu ihtiyacının öncelikli olduğunu ve Türk statüsünde oynayabilen Jimmy'nin bu boşluğu dolduracağı yönünde görüş belirttiği bildirildi. F.Bahçe, G.Birliği ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Jimmy için başkent ekibinin kapısını önümüzdeki günlerde çalacak.
Kaynak: Sabah
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam