Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

''Maç yarıda kalmasaydı...''

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2014 - 08:23 GMT+2

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yarıda kalan Trabzonspor maçında oyuncularının gösterdiği performansa tam not verdiği öğrenildi.

Ersun Yanal

Görsel kaynağı: Eurosport

Karşılaşma sonrası kurmayları ile oyunun değerlendirmesini yapan sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, takımının son haftalardaki en iyi futbolu ortaya koyduğunun altını çizdiği ve “İkinci yarıda rakibimiz savunmada ister istemez açıklar verecekti. O yüzden üç puanı alırken zaten zorlanmazdık” dediği öğrenildi
Sarı-lacivertli ekibin ortaya koyduğu futbol ve atılan golün hazırlanışı teknik heyeti bir hayli memnun ederken, karşılaşma öncesi yapılan taktik antrenmanlardaki birçok detayın sahaya yansıdığı, oyuncuların hocalarının istediklerini harfiyen yerine getirdiği belirtildi.
Yanal’ın maçın devam etmesi halinde sahadan net ve farklı bir galibiyetle ayrılmayı beklediği, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede ise “Hakem oyunu tatil etmeseydi de rahat kazanırdık. Tüm kontrol elimizdeydi” yorumunu yaptığı kaydedildi.
Özellikle ikinci yarıda rakibin ister istemez geride boşluklar bırakmasını bekleyen teknik heyet, Sow, Emenike ve Kuyt gibi hücum silahlarının bu alanları bir şekilde affetmeyeceğinin de altını çizdiler.
Bu arada Teknik Direktör Yanal’ın maç yarıda kalmasına rağmen Emenike’nin attığı golü de unutmadığı ve tüm takımı tebrik ettiği kaydedildi. Hazırlanış ve son vuruş açısından mükemmel bir gole imzasını koyan sarı lacivertli takımı ve golün sahibi Emenike’yi kutlayan Yanal’ın, “Son dönemlerin en iyi Fenerbahçe’sini izlettirdiniz” dediği belirlendi.
Takım kenetlendi
Maç içinde çıkan olaylar can sıksa da bu durum sarı-lacivertli takımda kenetlenmeyi de arttırdı. Yanal, takımın saha içinde ve dışında gösterdiği dayanışmadan da memnun kaldı. Özellikle oyuncuların birbirlerine sahip çıkmaları sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısını etkiledi. Yanal’ın bu durumun şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlayacağına inandığı belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam