Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe tekrar lige döndü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/12/2013 - 16:07 GMT+2

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor'a elenen sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor ile 7 Aralık Cumartesi günü oynayacağı lig maçı hazırlıklarına başladı.

Fenerbahce

Görsel kaynağı: Eurosport

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'a sürpriz bir şekilde elenen Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile deplasmanda 7 Aralık Cumartesi günü oynayacağı lig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Fethiyespor maçında görev alan oyuncuların salon ve sahada yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanda diğer oyuncuların ise koşu, koordinasyon ve 5'e 2 dar alanda el topu çalışması yaptığı belirtildi.
Bu arada, Ersun Yanal'ın dünkü maçtan sonra çok üzgün olan futbolcularını teselli ettiği, oyuncularına dünkü maçtan dersler çıkarmaları gerektiğini, kupanın düş kırıklığını geride bırakıp, asıl hedefleri olan lig şampiyonluğu yolunda devam edeceklerini söylediği öğrenildi.
Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun tedavisine devam edildiği kaydedildi.
Rize'ye yarın gidiyorlar
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için yarın Rize'ye gidecek.
Karşılaşmanın hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertliler, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a gidecek. Fenerbahçe kafilesi Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam