Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fernandes ve Almeida gidecek mi kalacak mı?

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/11/2013 - 07:37 GMT+2

Manuel Fernandes ile Hugo Almeida, Beşiktaş ile sözleşme yenilemezse Ocak'tan sonra başka kulüplerle görüşebilecek.

manuel fernandes, hugo almeida, beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş'ta bir türlü nihayete ermeyen Manuel Fernandes ve Hugo Almeida sorunsalında artık son dönemece gelindi.
Siyah beyazlı yönetimin kadroda tutmak istediği iki yıldız için sezon başında bu yana bütün imkanlar zorlansa da bir türlü ikna edemediği Portekizli yıldızlarla 43 gün içinde sözleşme yenilenmezse oyuncular başka kulüplerle görüşme hakkını elde edecek.
Siyah beyazlı takımın futbol dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğullları Yönetim olarak Fernandes ve Almeida için tüm fedakarlığı yaptık. Portekizli futbolcularımıza kulübün önerdiği ücret konusunda süre verdik. Kendilerinden haber bekliyoruz” dedi.
5 yıl için 20 milyon Euro
Ocak ayında sözleşmelerinin tamamlanmasına 6 ay kalacağı için başka takımlarla görüşme hakkı kazanacak olan oyunculardan Fernandes, 5 yıllık 20 milyon Euro talebinde bulunmuştu. Beşiktaş Yönetim Kurulu ise yıldız oyuncuya istediği ücretin yarısını peşin geri kalanını maç başı ödeme teklifinde bulunmuştu. Ancak Fernandes tüm paranın garanti olmasını istemişti. Torunoğulları konuyla ilgili Biz de kulübün menfaatlerini düşündüğümüz için şu anda kabul etmedik ve düşünmeleri için süre istedik” ifadelerini kullandı. Fernandes ve Almeida Fenerbahçe ile yapılacak derbi sonrasında menajerleri Ahmet Bulut ve Mendes’i Türkiye’ye çağıracaklarını şartları masaya yatıracaklarını belirterek 1 haftalık sürenin uzatılmasını istediler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam