Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Şampiyonlar Ligi için transfer yapacağız"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/04/2014 - 14:34 GMT+3

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman-Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Kalde firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:
“Göreve geldiğimizden bu yana toplam 210 milyon dolarlık sponsor anlaşmaları yaptık. Bu rakam Beşiktaş tarihinin toplamından daha büyük bir rakamdır.
E-bilet kanunla uygulamaya başlandı. Bana göre, ligin bitimine 5 hafta kala böyle bir şeyin başlanması doğru değil. Futbol seyircisiyle güzel. Bu sezonki son derbimizi oynayacağız. Taraftarımızın Şampiyonlar Ligi için çok önemli maçta takımına destek vermesi gerek. Ben kulüp başkanı olarak Passolig kartı aldım, herkesi de almaya davet ediyorum.
UEFA kurallarına göre iki stadı bildirmeniz gerek. Kendi stadımızı ve Olimpiyat Stadı’nı bildirdik. Stadımızı 30 Ağustos’ta bitirmek istiyoruz. Ama Şampiyonlar Ligi’ne direkt mi gideceğiz, ön eleme mi oynayacağız, kısa sürede netleşecek. Bunun için Olimpiyat Stadı’nı UEFA’ya bildirdik. Taraftarımızın için rahat olsun. Bu stat benim ya da yönetici arkadaşların değil, Beşiktaşlılarındır.
Kulübün profesyonel bir yapısı var, onlar çalışma yapıyor. Şu an yönetime ulaşmış bir rapor yok. Hummalı bir çalışma yapılıyor. 24 Mayıs’ta Mali Genel Kurul var. Önümüzdeki sezonun transfer bütçesi belirlenecek. Harcayacağımız paralarla gelirlerimiz orantılı olacak.
Slaven Bilic çok iyi bir insan. Kulüple çok iyi intibak sağladı. Beşiktaş’ın gitmek istediği hedefler var. Bizim planlamalarımızda Slaven Bilic’in yeri hazır. Temennimiz uzun dönemli bir anlaşma yapmaktır. “
Kalde ile yapılan anlaşmanın detayları şöyle:
“Şirketimiz ile Kalde Klima Orta Basınç Fittings Ve Valf San. A.Ş. arasında futbol takımı forma kol sponsorluğu için yıllık 2.000.000 Amerikan Doları+KDV bedel ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 (2+3) yıllık anlaşma imzalanmıştır."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam