Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman: "İnşallah Galatasaray tur atlar"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/03/2014 - 18:39 GMT+2

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

fikret orman

Görsel kaynağı: AA

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, program öncesi 360 Spor Servisi'nin sorularını yanıtladı. Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı, olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçı ve Galatasaray'ın Chelsea mücadelesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
- Bu hafta oynayacağınız Rizespor maçıyla ilgili ne söylemek istersiniz? "Rize benim memleketim, ama önce köyüme uğramak istiyorum. Karadeniz'de çok yağmur var, umarım yağış olmaz. Centilmence maç olur."
- Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için ne söylersiniz? Bu tür olayların yaşanmaması için neler yapılmalı? -"İki dost camianın oynadığı maçlara çok yorum yapmak istemiyorum . Spor yöneticilerinin maçları, insanları germemesini, bu duruma özen göstermesini öneriyorum. İnsanlara bunun seyir zevki olan bir spor olduğunu göstermek gerek."
- Şampiyonluk şansınızı nasıl değerlendirirsiniz? "Beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. İddialı da olması lazım. Önümüzde alıcağımız çok puan olduğuna inanıyorum."
- Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli yeni stadın gelecek sezona yetişmeyeceğini söyledi, bununla ilgili ne söylemek istersiniz? -"Metin abi çok sevdiğimiz büyüğümüzdür. Ben 1978-79'dan beri tanırım. Onun lafını tenakuz edecek bir şey söylemeyeyim ama ben de bir camianın başkanıyım. Beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan Vodafone Arena'da oynayacak. Biz de o gayret içerisindeyiz. Ben bu açıklamayı birçok kez yaptım. Metin abi bu baskıyı benim üzerimden almak için bu açıklamayı yapmıştır."
- Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçıyla ilgili düşünceleriniz neler? "Galatasaray'a başarılar dilerim. Umarım tur atlar. Bundan keyif alırım. Biz Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenmiştik. Sergen müthiş bir maç çıkarmıştı. Umarım bu maçta da Galatasaray'ın oyuncularından biri güzel bir maç çıkarır ve Galatasaray tur atlar. "
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam