Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Flaş iddia / Dünyanın konuştuğu golcü Galatasaray'a mı geliyor?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/06/2014 - 07:58 GMT+3

Teknik Direktörünün kim olacağını merakla bekleyen Galatasaray taraftarına Brezilya’dan heyecanlandıran bir transfer açıklaması geldi.

Son dakika

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya Kupası maçlarının oynandığı şu günlerde herkesin gözü kulağı Brezilya’da. Öyle görünüyor ki Galatasaray yönetiminin gözü kulağı da Brezilya’da. Çünkü Uruguay-Kosta Rika maçı oynanırken Güney Amerikalı gazeteci Gustavo Galissaire müthiş bir transfer iddiasında bulundu.
‘’Muslera ile aynı formayı giyebilir’’
Dünya Kupası’nda dün oynanan Uruguay-Kosta Rika maçı sırasında Güney Amerikalı spor yazarı Gustavo Galissaire müthiş bir iddiada bulundu. Kosta Rikalı forvet Joel Campbell’in damga vurduğu maçta yorumlarda bulunan Galissaire, Muslera hakkında konuşurken Kosta Rikalı golcü Campbell’ın da gelecek sezon Muslera’nın takım arkadaşı olabileceğini iddia etti.
Radio Gaucha'da Campbell’ın Muslera’ya attığı gol öncesinde Muslera’yı yorumlayan ve 'Galatasaray’da müthiş işler yapıyor' şeklinde ifadeler kullanan Galissaire, Campbell’ın golünden sonra da 'Campbell da belki seneye gol attığı Muslera ile takım arkadaşı olabilir' dedi. Turnuva öncesi milli takım kamplarında bulunduğunu belirten spor yazarı 'oyuncuyla Galatasaray’ın ilgilendiğini biliyorum' şeklinde konuştu.
Bonservisi Arsenal’de olan Joel Campbell, geçen sezon Olympiakos’da kiralık olarak forma giymişti. 43 maçta 11 gol atıp 12 asist yapma başarısı gösteren yıldız isim için Arsenal’in nasıl bir karar vereceği merak konusu. Hatırlanacağı üzere Kosta Rikalı golcü için Ligler oynandığı zaman hem Galatasaray hem de Fenerbahçe iddiaları çıkmıştı.
picture

Joel Campbell

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam