Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fuat Çapa Björn Vleminckx'i savundu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/09/2013 - 22:36 GMT+3

Fuat Çapa, 0 - 0 berabere sonuçlanan Karabükspor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fuat Çapa

Görsel kaynağı: AA

Fuat Çapa maçın istededikleri gibi geçtiğini söylerken, orta sahalarının birbirlerini tanıması için zamana ihtiyaçlarını olduğunu söyledi. Çapa'nın açıklamalarışöyle:
"Maç istediğimiz gibi geçti, yeni oluşan bir orta saha ile oynuyoruz. Birbirini özleyen, birbirine benzeyen özelliklere sahip oyuncular. Hepsi çok yetenekli, ama önemli olan üçünü birarada oynatabilmek. Orta sahamız için biraz süreye ihtiyacımız var. Üçü de aynı alanlarda oynamayı istiyor, üçü de bazen aynı topa koşuyorlar."
Kayseri Erciyes'in hocası zemini eleştirirken, kendileri için de rakip için de çok iyi olmayan bir zemin olduğunu belirtti.
Çapa, "Zemin bizim için de rakip için de uygun değildi. Sürekli uzun toplarla ileriye çıkmaya çalıştık ve de bu kazandığınız topa tekrar sahip olmaya çalışmak için mücadele etmek anlamına geliyor" şeklinde konuştu.
Kayseri Erciyesspor'un hocası oyuncusu Vleminckx'e çıkartılan kartları da eleştirdi. Çapa tepkisini, "Vleminckx için hakemler daha önce aralarında konuşup maça çıkıyorlar sanki. Forvet oyuncularını korumaları gerekli diye biliyorum ben ama çok basit fauller çalıp, çok basit kartlar gösteriyorlar" şeklinde gösterdi.
Fuat Çapa sözlerini, "Bu güne kadar böyle demeçler vemedim ama her geçen gün aynışeyler önümüze geliyor. Hakemler otuz saniyede bir faul çalıyorlar. Biz nasıl futbol oynayacağız. Bize bundan sonra neyi nasıl yapacaklarını anlatırlarsa biz de ona göre davranırız" diyerek bitirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam