Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Alex Telles bitti! Sırada o var!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/12/2013 - 15:05 GMT+2

Galatasaray devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte transfer hedeflerini İstanbul'a getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Rhodolfo

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Brezilya'nın Gremio takımında forma giyen sol bek Alex Telles'le anlaşmasının ardından stopere yapacağı takviye için de Telles'in takım arkadaşı Rhodolfo'yu gündemine almıştı.
Bonservisi Sao Paulo'da olan defans oyuncusu bu sezon Gremio'da kiralık olarak forma giydi. Oynadığı oyunla tüm dikkatleri üzerine çeken futbolcu bir çok takımında transfer listesine girdi. Uzun boylu oluşu ve güçlü fiziğiyle takımın değişilmez oyuncularından olan Rhodolfo için İtalya'nın güçlü takımlarından Inter'in de talip olduğu belirtiliyor.
Dün Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a geleceği için mutlu olduğunu ifade eden Alex Telles'in takım arkadaşı Rhodolfo için de 'onun Galatasaray'a gelmesini isterim' yanıtı transfer için görüşmelerde bulunulduğunu doğrular nitelikte idi.
Galatasaray scout ekibinin teknik heyetle yaptığı toplantılarda Alex Telles gibi Rhodolfo içinde referans oldukları belirtiliyor. Mancini'nin özellikle hava toplarında etkili bir stoper istemesi Galatasaray scout ekibinin Rholdolfo önerisine tamamiyle uyuşuyor. Mancinin de Rhodolfo transferine, edindiği bilgiler ve izlediği görüntüler sonrasında onay verdiği aktarılan bilgiler arasında.
Gremio bırakmak istemiyor
Sao Paulo kulübü sportif direktörü Rui Costa yaptığı açıklama ile 'Galatasaray'ın Rhodolfo ile ilgilendiğini duyuyoruz' açıklaması transferi doğrularken yine aynı açıklamada Rui Costa 'oyuncuyu takımda tutmak istiyoruz' dedi.
Menajeri açıkladı! Galatasaray ile görüştük
Galatasaray'ın Rhodolfo'yu resmen istediği haberi futbolcunun menejeri olan Rafael Felix tarafından basına duyuruldu. Felix, Gremio için yapılacak fazla bir şeyimiz yok diyerek bu futbolcunun bonservisinin Sao Paulo kulübüne ait olduğunu hatırlattı. Rafael Felix, Sao Paulo ile Galatasaray'ın görüşmeler yaptığını da doğrulayarak anlaşmanın her an imzalanabileceğine işaret etti.
Dany gidiyor, Amrabat sırada
Kamerunlu stoperi Dany ile yollarını büyük ölçüde ayıran Galatasaray, Amrabat'ın da takımdan gönderilmesiyle birlikte Rhodolfo transferini bitirmeyi amaçlıyor.
Brezilya'nın en iyi 4. stoperi
Alex Telles'in gelişiyle Brezilya'nın bu sene iyi sol bekini transfer etmiş olacak olan Galatasaray, Yine Brezilya'da yılın en iyi dördüncü savunmacısı olan Rhdolfo'yu da kadrosuna katarak transferde nokta atışı yapmayı planlıyor.
RHODOLFO KİMDİR?
picture

Rhodolfo

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam