Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini istedi, Aysal bitirdi! Galatasaray şova hazırlanıyor!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/01/2014 - 17:20 GMT+2

Galatasaray'da teknik direktör Mancini'nin istediği isimlerle bir bir anlaşan Galatasaray ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte bombaları patlatıyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte bombaları patlatıyor. Yaklaşık 20 gündür beklenen Alex Telles transferi ve dün görüşmelerin borsaya bildirildiği İzet Hajroviç artık sarı kırmızılı formayı giymek için gün sayıyor.
Mancini istedi, Aysal bitirdi
Transfer sezonu başlarken adı birçok yıldız futbolcuyla anılan Galatasaray Mancini'den gelen rapor doğrultusunda transfer planlarını değiştirdi. Takımı gençleştirmek isteyen ve uzun vadeli bir takım kurmak isteyen Mancini, hem kendisinin hem de scout ekibinin elindeki oyuncuları masaya yatırdı ve transfer listesi belirlendi. Genç oyuncularla takımı takviye etmek isteyen Mancini ilk olarak sol bek sorununun çözülmesini istedi ve Alex Telles ismine onay verdi. İzet'in de kasetlerini izleyen ve bilgiler alan Mancini Aysal'a alınması konusunda istekte bulundu. Başkan Ünal Aysal bunun üzerine yönetici arkadaşlarına talimatı verdi ve transferleri imza noktasına getirdi.
Alex Tellles geliyor
Bu sezon Brezilya Ligi’nin en iyi sol beki seçilen 21 yaşındaki Brezilyalı yıldız adayı Telles’in yarın İstanbul’da olması bekleniyor. Dany’nin kesin kararını bekleyen Galatasaray yönetimi Kamerunlu'nun ayrılmasından sonra Alex Telles’i KAP’a bildirecek.
Dany’nin ayrılması ile takımdan bir yabancı oyuncusu eksilecek olan sarı kırmızılılar Alex Telles’le resmi sözleşme imzalayacak.
picture

Alex Telles

Görsel kaynağı: Eurosport

Jordi Alba gibi
Fenerbahçe’nin efsanesi Alex, Galatasaray’ın eski futbolcusu Jardel, Fenerbahçeli futbolcu Cristian ve birçok ismin referans olduğu Alex Telles için İspanya’nın El Mundo Deportivo'nun yazarı Francesc Aguilar, Telles'i geleceğin büyük yıldız adayı olarak gösterdi. Aguilar yazısında Sambacı ile ilgili olarak, "Dünya futboluna her zaman mükemmel sol bekler sunan Brezilya bu geleneği sürdürüyor. Marinho, R.Carlos ve Marcelo'dan sonra bu görevi Telles alacak. Stili Jordi Alba'ya benziyor" diyerek oyuncuya olan güveni ortaya koydu.
Alex Telles’le sol bek sorununu çözen Galatasaray Mancini’nin kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu istemesi üzerine de İzet Hajroviç’in transferini bitirmek üzere.
İzet Hajroviç artık Aslan gibi
İzet Hajroviç için girişimlerini artık resmi boyutlara taşıyan Galatasaray, kulübü ile son pürüzleri gidererek İzet’i en kısa sürede Antalya’da düzenlenecek kampa dahil etmeyi planlıyor.
Son gelen haberlere göre Galatasaray’ın yaklaşık 4 milyon Euro’ya transferi tamamladığı ve iki kulüp arasında paranın nasıl ödeneceği konusunda görüşmelerin olduğu 1-2 gün içinde de transferin resmiyete döküleceği belirtiliyor.
picture

İzet Hajroviç

Görsel kaynağı: Eurosport

Türk statüsünde oynayabilecek mi?
Türk statüsünde oynatmayı planladığı İzet Hajroviç için Baliç, Boliç gibi Türk statüsünde oynamış oyuncuları emsal gösterecek olan Galatasaray ayrıca Kasımpaşa’da oynayan Suriyeli golcü Malki’yi de örnek gösterecek. Malki’nin Türk pasaportunun olmasını emsal gösterecek olan Galatasaray yönetimi aynı uygulamanın İzet için de geçerli olmasını isteyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam