Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Amrabat'ı gönderemiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/01/2014 - 15:09 GMT+2

Galatasaray'da Mancini'nin forma şansı vermediği ve devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulan Amrabat iddialara yanıt verdi.

Galatasaray - Gökhan Zan - Melo - Amrabat - Yekta

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'da Mancini'nin forma şansı vermediği ve devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulan Amrabat iddialara yanıt verdi.
Amrabat transfer haberlerini yorumladı, “Benden ya da kulübümden doğrulatılmadan bir şeyler yazılıyor. Sadece Galatasaray’a odaklandım” dedi.
Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, Hollanda basınına konuştu. Amrabat, “Hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Ancak bunlar gelişigüzel haberler. Ne benden ne de kulüpten kontrol edilme zahmetine girilmemiş haberler. Aslında her şey net. Ortada somut bir teklif yok. Dolayısıyla değerlendirilecek bir şey de..” dedi.
Amrabat şöyle devam etti: “Roberto Mancini bana geldikten sonra yabancı kuralı nedeniyle bazı oyuncuların kenarda kalacağını söyledi. Benim de ligde az süre alacağımı en başından açıklıkla dile getirdi. Şampiyonlar Ligi’nde altı maçın beşinde oynadım. 8 Ocak’ta takımımla kampa gidiyorum. Sadece Galatasaray’a odaklanmış durumdayım.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam