Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray-Bursaspor: 6-0 / Arena'da 10'ların gecesi!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/02/2014 - 22:11 GMT+2

Metin Oktay'ın doğum gününde sahasında Bursaspor'u konuk eden Galatasaray, Metin Oktay gibi 10 numaralı forma giyen Sneijder ile güldü.

drogba

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk eden Galatasaray rakibini 6-0'lık farklı skorla geçti ve şampiyonluk yolundaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
Gerek Metin Oktay'ın doğum günü olması gerekse Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a kaybetemesi nedeniyle son derece önemli ve özel bir geceye sahne olan maça damgasını vuran isimse tıpkı Metin Oktay gibi 10 numaralı formayı giyen Wesley Sneijder'di.
12. dakikada Felipe Melo ceza sahasına taşıdığı topla Sneijder'e adeta al da at dedi ve Hollandalı futbolcu kariyerinin en rahat gollerinden biriyle takımını 1-0 öne geçirdi.
19. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Hollandalı, ceza sahasının dışında topla buluştu. Önce soluna aldı sonra muhteşem bir vuruş çıkardı ve skor 2-0'a geldi.
24. dakikada golün adı Eboue, asist ise gene Felipe Melo'ydu. Brezilyalı'nın pasında topla buluşan Fildişili futbolcu kaleyi Frey'i çalımladı ve farkı üçe yükseltti.
Bu golün ardından iyice rahatlayan Galatasaray'da ilk yarının son bölümlerinde bir kez daha sahne alan Sneijder, Frey'i üçüncü kez mağlup etti ve Galatasaray devreyi 4-0'lık üstünlükle kapadı.
İkinci yarı ilk yarıya nazaran daha düşük bir tempoya sahne olurken, Didier Drogba 65. dakikada Real Madrid'e attığı gole çok benzer bir topuk golüyle takımını 5-0 öne geçirdi.
Beşinci gol sonrası tempo iyice düşerken, son sözü 88. dakikada Selçuk İnan söyledi ve Galatasaray güçlü rakibini 6-0 mağlup etti.
Bu sonucun ardından puanını 37'ye yükselten Galatasaray lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye indirirken, 27 puanlı Bursaspor 10. sırada kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam