Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da ayrılık rüzgarları!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/02/2014 - 10:18 GMT+2

Yaptığı transferlerle ses getiren ve her transfer döneminde tarftarlarını büyük beklenti içine sokan Galatasaray'da bu kez ayrılıklar gündemde.

Galatasaray, Drogba, Eboue

Görsel kaynağı: AFP

Yaptığı transferlerle ses getiren ve her transfer döneminde tarftarlarını büyük beklenti içine sokan Galatasaray'da bu kez ayrılıklar gündemde.
Ünal Aysal'ın iki buçuk senelik başkanlığı döneminde bir çok önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray, tüm dünyanın dikkatini çekmryi başarmıştı. Ancak gelecek transfer dönemi bundan çok daha farklı olabilir. Çünkü Galatasaray yönetimini ve taraftarını zorlu bir süreç bekliyor.
Drogba gidiyor
Gelecek sezon için Amerikan Ligi takımlarından Seattle Sounders ve New York Red Bulls'la görüşmelerde bulunan Fildişili yıldız kesin olarak takımdan ayrılma kararı aldı. Son oynanan MP Antalyaspor maçındaki kötü performansı ve oyundan çıkarken Tugay Kerimoğlu'nun elini skımaması büyük tepki çeken Drogba için Galatasaray yönetimi de sözleşme uzatma teklifini rafa kaldırdı. Artık sezon sonunun gelmesini bekleyen Drogba için Amerika basını da Seattle Sounders ve New York Red Bulls takımlarından birinin Drogba'yı kadrosunda katacağı fikrinde.
Mancini görüştü
Drogba'nın ayrılık fikrinin artık performansına etki ettğini düşünen Roberto Mancini, Drogba ile özel bir görüşme gerçekleştirerek performansını arttırması gerektiğini ve kendisini kanıtlaması gerektiğini belirtti. Sezon sonuna kadar Drogba'ya elinden geleni yapması gerektiğini belirten İtalyan hoca kendisine ihtiyaçları olduğunu belirtse de yaşı ilerleyen yıldız futbolcuyla sözleşme uzatma fikrine sıcak bakmıyor.
Eboue de gidebilir
Galatasaray'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan Eboue'nin sezon sonu gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı belirtiliyor. Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda son turnuvasını yaşayacak olan yıldız futbolcunun henüz Galatasaray'dan yeni bir sözleşme teklifi almaması ve Eboue'nin uzun dönemli bir kontrat istemesi oyuncunun sezon sonunda özellikle Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Muslera ve Sneijder korkusu
Galatasaray'da en büyük korku ise Muslera ve Sneijder. Sözleşme uzatma görüşmelerinin sürdüğü Muslera ve İngiliz kulüplerinin gözde oyuncusu durumunda olan Hollandalı yıldız Sneijder, Galatasaray yönetiminin ve taraftarının en büyük endişe yaşadığı futbolcular.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam