Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'dan Asya futboluna yardım eli!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/03/2014 - 12:36 GMT+2

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal Asya futbolu için düzenlenen foruma konuşmacı olarak katılıyor.

Ebru Köksal

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasarat yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal, FIFA başkan yardımcısı Ali Bin Al-Hussein'in de katılacağı Soccerex Asya Forumu'na katılacak. Asya Futbolu Geliştirme Projesi (ADFP)'nin de partnerlik yapacağı 13 - 14 Mayıs tarihlerinde Ürdün'de yapılacak.
Soccerex'in bu forumu tanıtımında Ebru Köksal'ın Galatasaray ve TFF'deki pozisyonlarından ve Avrupa Kulüpler Birliği'nin ilk kadın üyesi olduğundan bahsediliyor. Galatasaray'ın Avrupa'nın yükselen kuluplerinden biri olduğunun altını çizen Soccerex, Deloitte Para Ligi'nde 16. olan Galatasaray'ın Mancini, Drogba ve Sneijder'le yükselen bir kulup olduğunu belirtiyor.
Bu forumun konu içeriği ise Asya futbolunun gelişimi ile alakalı. Kuluplerin sezon öncesi çalışmaları, sponsor firmalarla iletişim ve Asya kulüplerinin Avrupa ile ilişkisini geliştirmek başlıca konular.
Soccerec CEO'su Duncan Revie'nin görüşleri ise şöyle:
"Galatasaray yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal'ı Asya Forumu'nda ağırlayacak olmaktan gurur duyuyoruz. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan ve eşsiz coğrafik konumu sayesinde Asya Avrupa arasında köprü durumunda olan Galatasaray kulübü Asya futbolu için yardımda bulunmaktan çekindmedi ve son derece iyimser davrandılar."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam