Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini listeyi verdi! Galatasaray'dan İtalya çıkarması!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/01/2014 - 11:37 GMT+2

Transferin en hareketli takımı olan Galatasaray stoper transferini tamamlamak için İtalya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

ünal aysal bülent tulun mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

Transferin en hareketli takımı olan Galatasaray stoper transferini tamamlamak için İtalya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
Mancin'nin çok istediği defans transferini bitirmek isteyen Galatasaray Mancini'nin verdiği liste doğrultusunda girişimlerde bulunacak.
Ujfalusi İtalya'ya gidiyor
Galatasaray'da futbol idari direktörlüğüne getirilen Ujfalusi'nin yanında Galatasaray'ın da görevlendirdiği bir menajerle birlikte İtalya'ya gideceği ve hedefteki isimlerin kulüpleriyle görüşmelerde bulunacağı öğrenildi. Oyuncularla da görüşmelerde bulunacak Ujfalusi Galatasaray konusunda hedefteki oyuncuları ikna etmeye çalışacak.
Astori için son kez
Mancini'nin stoper için ilk istediği oyuncu Astori. Transfer sezonu başında da adı bir çok kez Galatasaray ile anılan oyuncunun yüksek bonservis bedeli sarı kırmızılıları Rhodolfo'ya yöneltmişti.
Önceki günlerde bizzat Manchester United menajeri Moyes'in de bizzat izlediği oyuncu için Galatasaray son bir teklif yapacak. Bonservis için 10 milyon Euro gibi bir rakam isteyen Cagliari kulübüne Galatasaray'ın 6.5 milyon Euro önereceği aktarılıyor.
Burdisso tamam
Roma'nın Arjantinli savunma oyuncusu Burdisso için de girişimlerde bulunan sarı kırmızılılar bu transferi sonuçlandırmaya çok yaklaştı. Oyuncunun Roma'da fazla forma şansı bulamaması ve yoluna Avrupa'da devam etmek istediğini açıklaması Burdisso'nun Galatasaray'a transferini kolaylaştırıyor. Sky İtalia'ya açıklamalarda bulunan oyuncu 'ülkeme henüz dönmeyeceğim Avrupa'da kalacağım' diyerek transferi için ipucu verdi. Astori için girişimlerde bulunacak olan Galatasaray transferden sonuç alamazsa 32 yaşındaki Burdisso'yu kadrosuna katacak. Burdisso'nun sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması sebebiyle oyuncu Roma'dan alacaklarına karşılık kulübünden izin isteyebilir. Böylelikle Galatasaray bu transferi bedelsiz olarak tamamlayacak.
Rhodolfo zor
Galatasaray'ın transfer hedefindeki Rhodolfo'nun transferinde Gremio'nun da söz sahibi olması transferi zora sokan en önemli sebep. Sao Paulo'nun oyuncusu olan Rhodolfo için Gremio'nun satın alma opsiyonu bulunuyor. Bu yüzden de bu transfer şimdilik zor gözüküyor. Brezilyalı'da yaşanan bu sıkıntıdan dolayı Galatasaray'ın rotayı İtalya'ya çevirdiği aktarıldı.
Astori ve Burdisso için hamle yapacak Galatasaray'ın iki oyuncudan birini kadrosuna katması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam