Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray-Elazığspor hangi kanalda saat kaçta?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/12/2013 - 14:05 GMT+2

Galatasaray-Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray elazığspor maç özeti ve golleri izle, galatasaray-elazığspor maçını canlı izle özet ve goller

Galatasaray, Kasımpaşa

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Elazığspor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Son dönemde aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkati çeken sarı-kırmızılı ekip, Elazığspor maçını kazanarak, hem zirve takibini sürdürmeyi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 10 Aralık Salı günü İtalya'nın Juventus ekibiyle oynayacağı kritik maç öncesi moral bulmayı amaçlıyor. Süper Lig'de 13. hafta sonunda 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde 23 puanla 4. sırada yer alırken, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 mağlubiyeti olan Elazığspor ise 7 puanla son sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda karşılaşma öncesi sakatlıktan çıkan kaleci Fernando Muslera ile Emmanuel Eboue takımla çalışmalara başlarken, Hamit Altıntop'un tedavisine ise devam ediliyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
Elazığ puana hasret
Okan Buruk’un göreve gelmesinin ardından ligde dört maça çıkan Sanica Boru Elazığspor, bu maçlarda puan alamadı. Elazığspor bu karşılaşmalarda 10 gol yedi, 3 gol attı. Elazığ ekibi, bu maçların tamamını da 10 kişi tamamladı.
Ligde yedinci randevu
Elazığspor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2002-2003 sezonunda başlayan rekabette, geride kalan 6 maçın 4'ünü sarı-kırmızılılar kazandı, 2 karşılaşma berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 12 golüne, bordo-beyazlılar 4 golle yanıt verebildi. Geçen sezonki maçları Galatasaray, Elazığ'da 1-0, İstanbul'da da 3-1'lik sonuçlarla kazandı.
Elazığ deplasmanda puan alamadı
Galatasaray, Elazığspor ile İstanbul'da yaptığı 3 maçı da kazandı, Elazığspor deplasmanda puan alamadı. Sarı-kırmızılı ekip, evindeki 3 maçta da 3'er golle galip gelirken, toplam 9 gol atıp, sadece 2 gol yedi. İki ekip arasında İstanbul'da geçmişte yapılan 3 maç da farklı statlarda oynandı. Taraflar, 2002-2003 sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda, 2003-2004 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, geçen sezon da Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi. Bu arada, Galatasaray, cezaları nedeniyle İstanbul'daki ilk 2 maçında Elazığspor'u seyircisiz ağırladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam