Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Puan farkı artık dört!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 08/02/2014 - 21:25 GMT+2

Geçen hafta Bursaspor engelini altı golle geçen Galatasaray, sahasında bu hafta da Eskişehirspor'u mağlup etti ve zirveyeyle arasındaki farkı dört puana indirdi

GALATASARAY

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Galatasaray sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 6. dakikada Burak Yılmaz ve 31. dakikada Aurélien Chedjou'dan geldi.
Henüz 4. dakikada Servet'in hatasıyla maçtaki ilk pozisyonu bulan Galatasaray, kaleci Boffin'in Burak'tan önce davranmasıyla ilk net gol fırsatını değerlendiremedi ancak bu pozisyon sanki golün habercisiydi.
6. dakikada Hajrovic'in araya bıraktığı güzel pas sonrası Akaminko'nun arkasına iyi sarkan Burak Yılmaz, iki dakika önce başarılı bir kurtarış yapan Boffin'i mağlup etti ve takımını öne geçirdi: 1-0
Sarı kırmızılı takımın golü sonrası rakip kaleye daha kalabalık giden Eskişehirspor, 13. dakikada Hürriyet ile gole yaklaştı. Tecrübeli futbolcu ceza sahasının dışından vurdu ama kaleci Muslera başarılıydı.
27. dakikada Akaminko'nun hatası sonucu kaleci Boffin'i önde yakalayan Sneijder ceza sahasının dışından aşırtma bir vuruşla şansını denedi ama Belçikalı kaleci son anda kornere çeldi.
31. dakikada Erkan Zengin Telles'i düşürünce kazanılan serbest vuruşu Sneijder kullandı. Hollandalı oyuncunun ortasını iyi takip eden Chedjou takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken, devre 2-0'lık Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor, 48. dakikada Kamara ile önemli bir fırsat yakaladı ama Muslera çıktı ve topu kontrol etti.
51'de Sabri'nin müthiş tek topuyla bir anda pozisyona giren Hajrovic Eskişehirspor savunmasına takıldı. 53. dakikada Bienvenu ve Jorquera'nın duvar pası sonucu Jorquera kaleciyle karşı karşıya kaldı ama Muslera iyi yer tutmuştu.
90. dakikada Umut Bulut bir yıllık aranın ardından Süper Lig'de tabelayı değiştirdi ve maçın skorunu ilan etti: 3-0
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam