Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike! Ceza mı geliyor?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/04/2014 - 18:21 GMT+3

Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya mağlup olduğu maçta sarı kırmızılılar rakibine yenilmekle kalmadı. Bir de ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

felipe melo fırat aydınus

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya mağlup olduğu maçta sarı kırmızılılar rakibine yenilmekle kalmadı. Bir de ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Dün akşam Kasımpaşa'dan aldığı 4-0'lık mağlubiyetle ligde ikincilik yolunda ağır bir yara alan Galatasaray'da ceza şoku yaşanıyor. Brezilyalı futbolcu Melo'nun maç bitiminde soyunma odasında rakip takım oyuncusu Alpaslan'la yaşadığı tartışma başına dert açabilir. Takımının bu sezon en iyi oyuncularından biri olan Felipe Melo'nun soyunma odasında yaşadığı tartışmanın maçın temsilcilcileri tarafından raporlara yazıldığı ve bu yüzden oyuncunun 3 maç ceza alabileceği belirtiliyor.
Kupa finalinde olmayabilir
Kasımpaşa maçının temsilcileri Mahmut Sert, Barış Şensoy ve Rahmi Kuşcu'nun raporlarında Melo hakkında olumsuz ifadelerin yer almasından dolayı Brezilyalının son 3 maç da ceza alma ihtimali bulunuyor. Yıldız oyuncu böyle bir ceza alması durumunda önümüzdeki Elazığspor, Gençlerbirliği maçlarında ve Türkiye Kupası Finali'nde oynayamayacak. Ayrıca Brezilyalı futbolcuyla beraber Alpaslan'ın da ceza alması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam