Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle goller

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/04/2014 - 10:44 GMT+3

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle golleri izle.

Galatasaray Kasımpaşa

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle golleri izle. Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle golleri izle. Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle golleri izle.
Galatasaray ile Kasımpaşa 20. randevuda
Galatasaray ile Kasımpaşa, ligde yarın 20. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 19 lig maçından 12'sini Galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece 2 kez galip gelebildi. Galatasaray'ın lig maçlarındaki 37 golüne, Kasımpaşa 11 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan karşılaşma 1-1 tamamlandı.
picture

Kasımpaşa - Galatasaray maçında Didier Drogba

Görsel kaynağı: AA

Kasımpaşa 10 maçta gol atamadı
Galatasaray'a karşı lig tarihinde sadece 2 galibiyeti bulunan Kasımpaşa, rakibine geride kalan 19 lig maçının 10'unda gol atamadı. Sarı-kırmızılı fileleri 9 maçta havalandırabilen lacivert-beyazlı takım, buna karşın 19 lig maçından sadece 5'inde kalesini gole kapatabildi. En farklı skorlar Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise rakibi karşısındaki 2 galibiyetini de tek farklı skorlarla aldı. Galatasaray, rakibini ayrıca bir kez 5-2, bir kez de 4-1'lik sonuçlarla mağlup etti. Galatasaray ile Kasımpaşa arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
1959-1960 0 - 0 4 - 0
1960-1961 0 - 0 1 - 0
1961-1962 2 - 1 0 - 0
1962-1963 5 - 2 2 - 0 (Final Grubu)
1963-1964 0 - 0 5 - 0
2007-2008 1 - 0 0 - 1
2009-2010 3 - 1 4 - 1
2010-2011 3 - 0 3 - 1
2012-2013 2 - 1 1 - 2
2013-2014 1 - 1 ?
Not: Maç sonuçlarında ilk takım Galatasaray olarak alınmıştır.
picture

Roberto Mancini Kasımpaşa - Galatasaray maçında

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için sahaya çıkıyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkarak moral bulan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'i ise ikinci bitirerek gelecek sezon doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyor. Ligde 29 hafta sonunda topladığı 53 puanla üçüncü sırada yer alan Galatasaray, lider Fenerbahçe ile ikinci Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftada Kasımpaşa'yı mağlup ederek, Şampiyonlar Ligi yarışını sürdürmenin hesabını yapıyor. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
picture

Kasımpaşa 3 - 0 Kayseri Erciyesspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Burak ve Drogba yok, Umut tek forvet
Galatasaray'da yarınki müsabakada cezalı olan Burak Yılmaz ile sakatlığı bulunan Didier Drogba forma giyemeyecek. Bursaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen golcü futbolcu Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçında takımını tribünden destekleyecek. Uzun süreli sakatlığı bulunan ve yaptığı fedakarlıkla Fenerbahçe derbisinde oynayan Didier Drogba ise Kasımpaşa'ya karşı süre alamayacak. Bu iki oyuncunun yerine ilk 11'de tek forvet olarak Umut Bulut'un yer alması bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe derbisinde gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen ve ligin 29. haftasındaki Sivasspor maçında cezasını dolduran Wesley Sneijder, Felipe Melo ve Hakan Balta, Kasımpaşa'ya karşı oynayabilecek.
picture

Umut Bulut - Galatasaray

Görsel kaynağı: Reuters

"Cim Bom" Arena'da ilk kez kadın ve çocuklar önüne çıkıyor
Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki mücadele, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar önünde oynanacak. "Cim Bom", 2010-2011 futbol sezonunun devre arasında maçlarını oynamaya başladığı Türk Telekom Arena'da ilk kez kadın ve çocuk taraftarlar önüne çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçından önce sadece 2010-2011 sezonunun son haftasında yapılan Konyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynamıştı. Galatasaray, o dönemde kadın ve çocukların maç izleme uygulaması olmadığı için sezonu boş tribünler önünde kapatmıştı.
picture

TT Arena

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'da durmak yok
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek adını finale yazdıran Galatasaray'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise pas ve koordinasyon çalışmasının ardından 1'e 1 ve 2'ye 2 hücum ve savunma çalıştığı belirtildi. Antrenmanın yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Bursaspor maçında hafif sakatlıklar yaşayan Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Veysel Sarı ve Felipe Melo'nun yenileme çalışmasının ardından tedavilerinin yapıldığı ifade edildi. Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop'un antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi. Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
picture

Melo'nun Bursa'daki gol sevinci

Görsel kaynağı: Eurosport

Kasımpaşa'da Galatasaray maçı hazırlıkları
Kasımpaşa, 19 Nisan Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kemerburgaz Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, lacivert-beyazlı oyuncular, pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. İdman taktik çalışmayla sona erdi. Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği idmanla tamamlayıp, tesislerde kampa girecek.
Galatasaray taraftarı TFF'ye yürüdü
Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo'nun Fenerbahçe derbisindeki hareketi nedeniyle Etik Kurulu'na sevk edilmesini ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etmek amacıyla TFF binasına yürüdü. Maslak'ta bulunan İTÜ Metro İstasyonu önünde toplanarak buradan İstinye'deki TFF binasına kadar yürüyen yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, pankartlar açıp, tezahüratlarda bulunarak tepkilerini dile getirdi. Üzerinde, "Türkiye'dir Galatasaray", "Yedirmeyiz", "Kararlara saygı duymuyoruz", "Şike in, dürüstlük out", "Türkiye Futbol Fenerasyonu", "Durdursanıza Galatasaray'ı", "Şike aklama federasyonu. Defol!" yazılı pankartlar taşıyarak, "Yeter Yıldırım Demirören" ve "Federasyon istifa" tezahüratları yapan taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri altında federasyon binası önüne kadar gelerek, burada toplandılar. Yürüyüşü düzenleyen Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın başkanı Veysel Giley, TFF binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, "Buraya her seferinde gelmemizin keşke ana sebeplerinin başında şikayet olmasaydı. Keşke teşekkür konuşması yapabiliyor olsaydık. Geldiği günden itibaren Galatasaray düşmanlığını körükleyen, atandığı günden itibaren yaptığı her icraatı skandal olan TFF Başkanı ve kurulları, Galatasaray düşmanlığını körüklemişlerdir" dedi. "TFF ve kurullarının, yurt içi ve yurt dışında tüm yargı kuruluşlarında şike yaptığı tescillenen Fenerbahçe ile suç ortaklarını aklamayı kendilerine birinci vazife olarak gördüklerini üzüntüyle izlemekteyiz" ifadelerini kullanan Giley, "Şike olayında hesap vermesi gereken, ani bir kararla atanarak TFF Başkanlığı'na gelen birinin, etik değerlerden bahsetmesi hepimizi derinden üzüyor. Gülünç duruma düştüğünün de farkında bile değil" diye konuştu. Giley, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti: "Yıldırım Demirören, Fenerbahçesini kurtarmak için hukuka aykırı eylemler dahil birçok çaba sarf etmiştir. Bu çaba uğruna, Türk takımlarının gerekirse uluslararası futbol arenasında dahi müsabakalara katılmamasını göze alabilecek kadar Galatasaray düşmanlığı yapmıştır. Hakeme küfreden, rakip oyuncuya edep yerlerini gösteren, Kasımpaşa Kulübü'nün hocasına ve yönetimine küfür eden futbolcuyu etik sayan, Melo'yu ise dilini çıkardığı için Etik Kurulu'na sevk eden bir insanın yaptıklarının ne kadar çelişkili olduğu hepinizin malumu. Biz buraya sadece Melo için gelmedik. Bizim derdimiz, futbolu yöneten insanların düşmanlığın önüne geçmesi. Buraya yürümeyen takım taraftarı kalmadı. Fakat bunlara kulaklarını tıkayan bir federasyon başkanı var."
picture

galatasaray tff ultraslan

Görsel kaynağı: Twitter

Yoğun güvenlik önlemleri
Sarı-kırmızılı taraftarların yürüyüşü esnasında polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri dikkati çekti. Yürüyüşün başladığı noktadan itibaren herhangi bir taşkınlık olmaması için çaba harcayan güvenlik güçleri, TFF binası önünde de 2 adet TOMA ve çok sayıda polisle önlem aldı. Yürüyüş ve TFF binası önündeki toplanma sırasında herhangi bir olay yaşanmazken, az sayıda yabancı madde atılması üzerine de taraftarlar kendi içlerinde birbirlerini uyardılar. Taraftarlar, yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.
Galatasaray'ın yıldızı ülkesini birbirine kattı!
Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 5-2 yenerek finale kalan Galatasaray'ın yıldızı için Avrupa basını tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde olan ve elinde sadece Türkiye Kupası kalan sarı kırmızılılar Bursaspor'u 5-2 yenerek finale yükseldi. Sarı kırmızılılarda moraller üst seviyeye çıkmışken Avrupa basınından sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu için şok bir iddia geldi.
picture

Telles

Görsel kaynağı: Eurosport

Çok kızgınlar
Devre arasında yapılan 9 transferden Telles dışında henüz bekleneni alamayan sarı kırmızılılara Avrupa'dan eleştiri ve önemli birgeldi. Özellikle Bosna basınında çıkan haberlere göre Galatasaray büyük bir transfer hatasına imza attı. İsviçre'nin Grasshopers takımında müthiş bir performans ortaya koyan Hajrovic için Bosna basını hem Galatasaray'a hem de Grasshopers'a sert eleştirilerde bulundu. İzet Hajrovic'in Bosna'nın Dünya Kupası'ndaki en önemli kozlarından biri olduğunu belirten Bosnalı spor yazarları İzet'in Grasshopers tarafından satılmasını ve Galatasaray'ın da bu oyuncuyu alıp oynatmamasını eleştirdi. Büyük tartışmaların yapılmasına sebep olan yıldız oyuncu için Bosnalılar önemli iddialarda bulundu. Bosnalılar geliyor boş dönüyor Bosna basınında çıkan haberlere göre İzet Hajrovic'i izlemek için Bosna'dan İstanbul'a gelen Bosna milli takımının gözlemcileri her defasında boş döndü. Mancini'nin gösterdiği performans sebebiyle ilk 11'de düşünmediği ve bazen ilk 18'e bile almadığı yıldız isim için Bosnalı yetkilillerin defalarca Arena'ya geldiği ancak oyuncuyu izleyemeden ülkelerine döndüğü aktarıldı. Bosna teknik direktörü Safet Susiç'in önem verdiği oyuncu için Baliç'in de bir çok kez İstanbul'a geldiği belirtildi.
picture

İzet Hajrovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Skibbe'de rahatsız
Grosshopers'tan transfer edilen Hajrovic'in ve Galatasaray'ın eski hocası Skibbe de İsviçre basınına verdği demeçte Hajrovic'in satılmasından duyduğu rahtsızlığı belirtti. Dünya Kupası'ndan sonra daha yüksek bir miktara bu oyuncuyu satabileceklerini belirten Skibbe eski oyuncusunun Galatasaray'da forma giyememesinin de üzücü olduğunu belirtti. Ayrıca Bosna ve İsviçre basınındaki iddialara göre Hajrovic'in Galatasaray'dan ayrılabileceği belirtilirken eski kulübünün Hajrovic için devreye girebileceği aktarıldı.
TT Arena yanlış yere mi inşa edildi?
Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal, geç­ti­ği­miz gün­ler­de Türk Te­le­kom Are­na Sta­dı hak­kın­da gün­de­me otu­ran açık­la­ma­lar yap­mış­tı. Ya­pı­nın yan­lış ko­num­lan­dı­rıl­dı­ğı­nı ifa­de eden Ay­sal "Stat do­ğu-ba­tı ek­se­ni­ne kur­gu­la­na­ca­ğı­na, 38 de­re­ce yan­lış ye­re in­şa edil­miş. Bu ne­den­le ışık al­mı­yor ve çim­ler bir tür­lü bes­le­ne­mi­yor" de­miş­ti. Ay­sal’a TT Are­na’nın mi­ma­rı Me­te Arat’tan ya­nıt gel­di. ‘Futbol statları böyledİr’ Arat Bu ara­zi­yi biz 2-2,5 ay bo­yun­ca in­ce­le­dik. Ara­zi­nin bir ta­ra­fı 90 met­re uçu­rum ol­du­ğu için sta­dı baş­ka tür­lü ko­num­lan­dır­ma im­ka­nı yok­tu. Ya­ni ko­num­lan­dır­ma ka­fa­dan at­ma de­ğil­dir. Sa­yın Ay­sal'ın söy­le­di­ği gi­bi bir yan­lış­lık yok” di­ye ko­nuş­tu. Sta­dın ku­rul­du­ğu ek­se­nin çim­le­rin ışık al­ma­sıy­la bir ala­ka­sı ol­ma­dı­ğı­nı da di­le ge­ti­ren Arat Bu, fut­bol için in­şa edil­miş bü­tün stat­la­rın so­ru­nu­dur. Fut­bol stat­la­rın­da tri­bün­le­ri sa­ha­ya ne ka­dar yak­laş­tı­ra­bi­lir­se­niz, o ka­dar mak­bul ha­le ge­lir ya­pı. Hat­ta Ga­la­ta­sa­ray biz­den tri­bün­le­rin sa­ha­ya da­ha da ya­kın ol­ma­sı­nı is­te­miş­ti. An­cak bu da ışık al­ma­yı güç­leş­ti­rir ve çim­le­rin bü­yü­me prob­le­mi­ni do­ğu­rur. Bu yüz­den bu tür­de­ki ço­ğu sta­dın çim­le­ri se­ne­de bir ya da iki kez de­ğiş­ti­ri­lir. Bu­nun mas­ra­fı da 150 bin eu­ro ci­va­rın­da. Fut­bol­cu­la­ra öde­nen ra­kam­lar dü­şü­nül­dü­ğün­de de bu ol­duk­ça ma­kul bir gi­der. Yok­sa bu­nun sta­da ışı­ğın gi­rip gir­me­me­siy­le ek­se­nin hiç­bir ala­ka­sı yok­tur” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
picture

TT Arena

Görsel kaynağı: Eurosport

‘Galatasaray ilk olmak istedi’
Mi­mar Me­te Arat, sta­dın aça­lır-ka­pa­nır ta­van­lı ola­rak plan­lan­ma­sı­nın da çim­le­rin ışık al­ma so­ru­nun­da et­ki­li ol­du­ğu­nu söy­le­di. Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin, Öz­han Ca­nay­dın dö­ne­min­den baş­la­ya­rak bu sta­dın bu şe­kil­de in­şa edil­me­si­ni is­te­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Arat, “Biz­den al­ter­na­tif bir ya­pı mo­de­li is­te­me­di­ler. Ba­şın­dan be­ri bu is­tek do­ğul­tu­sun­da yo­la çık­tık. O dö­nem­de bu­na ne lü­zum var de­di­ği­miz­de ‘Tür­ki­ye’de ilk bi­zim sta­dı­mız­da açı­lır-ka­pa­nır ta­van teş­ki­la­tı ol­sun’ de­di­ler. Şu an­da sta­dın üs­tü­nü açar­sa­nız, yağ­mu­rlu ha­va­lar­da tri­bün­le­rin 18. sı­ra­sı­na ka­dar her­kes ıs­la­nır” di­ye ko­nuş­tu.
picture

Galatasaray oyuncusu Bruma

Görsel kaynağı: AA

Bruma seçim kazandırdı
Gine-Bissau’da geçtiğimiz hafta genel seçimler yapıldı. Seçimi kazanması halinde Bruma’yı doğduğu topraklara getireceği vaadinde bulunan Gine Bağımsızlık Partisi Başkanı Domingos Simoes Pereira, zafere ulaştı. Meclisteki 102 sandalyenin 55’ini kazandı. Gözler, Başbakan seçilmem halinde, ülkemizi iyi bir şekilde temsil eden Bruma’yı buraya getirerek onurlandıracağım” diyen Pereira’ya çevrildi. Yeni başbakanın, Sporting’li Mane ile birlikte Bruma’yı Gine’ye davet ederek bir törenle onurlandırması bekleniyor.
picture

Roberto Mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

"Türk futbolcuları anlamıyorum"
Başkan ile Galatasaray’ın geleceğini masaya yatıran Mancini, Futbolcuların kalitesi ile sorunum yok ama Türkler çok duygusal. Moral olarak yaşadıkları iniş-çıkışlar performanslarını etkiliyor” dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Hürriyet’in duyurduğu Akmerkez’deki görüşmede başkan Ünal Aysal’la takım hakkındaki görüşlerini de iletti. Transfer konusunu sezon sonuna bırakıp, Ünal Aysal’ın istediği kapsamlı raporu hazırlayacak olan Mancini, oyuncuları hakkında ilginç bir tespitte bulundu: Özellikle Türk futbolcular çok duygusal. Yaşananlardan etkileniyorlar Mancini, Ünal Aysal’a, Oyuncuların kalitesi ile alakalı hiçbir sorunum yok. Ancak moral olarak yaşadıkları iniş ve çıkışlar, futbolcuların performanslarını çok etkiliyor. Özellikle Türk oyuncular fazla duygusal. Son aylarda tribünlerde yaşanan olaylar sahadaki oyunlarını olumsuz etkiliyor” diye konuştu. Bütün hafta boyunca idmanda çok iyi bir performans gösteren futbolcu, maçta ilginç bir oyun ortaya koyduğunu belirten İtalyan hoca, Bursa maçında 2-0’dan yaşanan geri dönüş ile alakalı ise Böyle bir maça birkaç hafta önce imza atsa idik, ligde de durum farklı olabilirdi. Bu geri dönüş takımın kenetlenmesini de sağladı. Tek hedefimiz ligi ilk 2’de bitirip Devler Ligi’ne kalmak” şeklinde konuştu. Gelecek senenin planlaması şöyle
1- Mancini’nin tazminat maddesi 9 milyon Euro ve böyle bir ayrılığın gerçekleşmesi adına fitili Galatasaray Yönetimi değil, İtalyan teknik adam yakar.
2- Aysal, Mancini’ye, G.Saray’ın başında sezon başı hazırlıkları ve 1 yıl geçirmen halinde daha başarılı olacağına inanıyoruz” diyerek güven verdi.
3- Transfer kulislerinde Mancini’nin ismi Inter, Juve ve Arsenal ile anılıyor. İtalyan hoca ‘Gidiyorum’ der ise de yönetim Mancini’de ısrarcı olmayacak.
4- Kısaca Mancini, ‘ayrılığı’ düşünüp istemezse Başkan Ünal Aysal’ın toplantıda altını çizdiği gibi Mancini, önümüzdeki yıl Galatasaray’ın başında olur.
picture

Drogba Chelsea Galatasaray maçından

Görsel kaynağı: AFP

Drogba'ya sürpriz teklif!
Galatasaray ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmayan ve takımdan ayrılması beklenen Didier Drogba'ya Fransa'dan sürpriz bir talip çıktı. Avrupa ve Amerika'dan birçok kulübü peşinden koşturan 36 yaşındaki yıldız için devreye giren son kulüp, Fransa Ligue 2 takımlarından Lens oldu. Bu sezon Ligue 2'de başarılı bir grafik çizen ve özlemini duyduğu Fransa'nın en üst sıradaki ligi, Ligue 1'e çıkmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı kulübün, gelecek sezon ses getirecek bir kadro kurmak istediği ve bu anlamda da Didier Drogba'yı listesinin ilk sırasına aldığı belirtildi. Fransa'da futbolculuk kariyerinin ilk adımlarını atan ve Marsilya ile gösterdiği performans sonrası Avrupa'nın zirvesine kadar yükselen bir performans yakalayan tecrübeli golcünün ise teklifler için sezon sonunu bekleme kararı aldığı ifade edildi.
İngiltere ya da Türkiye
2004-05 yılında Ligue 1'e veda eden Fransız ekibi, 32. haftası tamamlanan Ligue 2'de 56 puanla 2. sırada yer alıyor. İlk 3 sıranın yükselmek için bilet alacağı ligde 4. basamaktaki Nancy'nin 6 puan önünde yer alan Lens, hedefini gerçekleştirmeye oldukça yaklaşmış durumda bulunuyor. Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde 2 yıllık sözleşme istediği için sonuç alamayan süperstar golcü; Chelsea, Marsilya, New York Red Bulls gibi ekiplerin de radarında bulunuyor. Bir süredir sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı formaya uzak kalan Drogba, transfer ile ilgil yaptığı en net açıklamasında İngiltere ya da Türkiye'de kariyerini sürdürmek istediğini kaydetti.
picture

Lavezzi lors de la défaite du PSG face à Lyon en championnat

Görsel kaynağı: Panoramic

İlk çilek adayı belli oldu
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Lavezzi transferi için hızlı davranıp Inter'i saf dışı bırakmaya hazırlanıyor. Ünal Aysal'ın yeni sezondaki ilk çilek adayı belli oldu! İtalyan ve Fransız basını, G.Saray'ın Paris Saint Germain'in yıldızı Ezequiel Lavezzi için temasa geçtiğini duyurdu. Haberde, İnter'in de istediği golcü oyuncu için sarı-kırmızılı yönetimin son anda devreye girip PSG'ye 15 milyon euro önerdiği belirtildi.
İyi teklif gelirse satılır
Fransız ekibinin yeni sezonda kadrosunda bazı değişiklikler yapmayı düşündüğü ve iki yıl daha mukavelesi olan Lavezzi'yi iyi bir teklif gelmesi halinde satmaya sıcak bakacağı vurgulanıyor. Geçen sezon Napoli'den 29 milyon euro'ya PSG'ye geçen 28 yaşındaki Lavezzi, bu sezon 41 maçta 10 kez fileleri havalandırdı.
picture

Galatasaray-Fenerbahçe / Fernando Muslera

Görsel kaynağı: AA

Muslera gidecek mi? İşte yanıtı!
Galatasaray’da Fernando Muslera bilmecesi. Uruguaylı eldivenin kendisine önerilen yeni protokolü bir türlü imzalamaması kafa karıştırdı. İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın devre arasında yeniden anlaştıklarını söylediği Muslera’nın imzasının gecikmesi iddiaları da beraberinde getirdi. Buna göre Cim-Bom’un 27 yaşındaki başarılı eldiveni, imzasını Dünya Kupası’ndan sonraya bıraktı. Galatasaray’dan 2 milyon euro alan ve 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı eldivenin, yazın Brezilya’da yapılacak Dünya Kupası’nın ardından sarı-kırmızılılarla masaya oturmak istediği belirtildi. Muslera’nın buradaki performansı ile Avrupa’nın önde gelen takımlarının dikkatini çekme arzusunda olduğu ifade edildi. Burak’la olan sözleşmeyi 2019’a uzatan, Selçuk’la büyük oranda anlaşan ama henüz işi resmiyete dökmeyen sarı-kırmızılıların, Muslera konusunda ise istediği imzayı attıramadığı ifade edildi. Uruguaylı’nın Dünya Kupası’nda başarılı bir performans sergilemesi halinde İngiltere ve İspanya gibi ülkelerin önemli takımlarına transfer olacağı kaygısını taşıyan sarı-kırmızılıların bu senaryoya da kendisini hazırladığı kaydedildi.
picture

Galatasaray oyuncuları Felipe Melo ile Sabri Sarıoğlu arasında gergin anlar

Görsel kaynağı: Eurosport

Sabri sınırda!
Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu’nun kaderi ise kendi ellerinde... 2012’de yapılan protokole göre sözleşmesinde 2014-2015 sezonunda uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır” maddesi bulunan tecrübeli futbolcu şu ana kadar 25 resmi müsabakada görev aldı. Bursa ile yapılan kupa maçında mükemmel bir oyun sergileyen Sabri’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması için kalan 5 haftada takımda yer alması gerekiyor.
picture

Felipe Melo - Galatasaray / Veli Kavlak - Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Saraya 'Veli'aht geliyor
Yabancı sınırı nedeniyle yerli oyuncu kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın hedefinde Beşiktaşlı oyuncular var. Daha önce Gökhan Töre için girişimde bulunan sarı-kırmızılıların, Veli Kavlak'a da kanca attığı ortaya çaktı. Avusturya'nın Kronen Zeitung gazetesi, Galatasaray'ın Türk asıllı Avusturyalı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediğini öne sürdü. İki gündür beraberdik 25 yaşında olan ve orta sahada görev yapan Veli Kavlak'ın menajeri Max Hagymayr da gazeteye yaptığı açıklamada son iki gününü bu yüzden Veli ile geçirdiğini söyledi. Başarılı bir sezon geçiren Veli'nin Beşiktaş ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın Veli'yi transfer için ikna etmesi halinde siyah beyazlı kulüple temasa geçeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Veli'ye karşılık Beşiktaş'a hem para hem de Mancini'nin kadroda düşünmediği oyuncuları takas olarak önermesi bekleniyor. Avusturya Milli Takımı'nda 30 kez görev yapan Veli Kavlak, siyah- beyazlı forma ile bu sezon 28 maçta 2 gol, 2 asistle oynadı.
picture

Galatasaray / Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: AA

"Sneijder çok dindar bir insan oldu!"
Zanetti İtalyan Sky televizyonuna verdiği ve Papa’ya yaptığı ziyaret ile din konularının öne çıktığı röportajda, Hiç bazı meslektaşlarınızla bu konularla ilgili bir anınız var mı?” sorusuna, sarı-kırmızılı oyuncu ile yaşadığı bir anısını anlatarak cevap verdi. 40 yaşındaki futbolcu, Evet böyle bir anım var. Şu an bizle birlikte olmayan Galatasaray’da oynayan bir arkadaşımla ilgili. Cumartesi günleri antrenmanın ardından hep birlikte ayine giderdik. Ayini yönetmek üzere bir rahip gelirdi” dedi. Zanetti şöyle devam etti: Wesley Sneijder o zamanlar bu kadar dindar değildi. Diğer Interliler’in arasında Sneijder ile konuşarak kendisini kiliseye yaklaştırdık. Bir gün pederin Sneijder ile konuştuğunu hatırlıyorum. İşte o günden sonra kendisi çok dindar bir insan haline geldi.” Yaklaşık üç yıl önce Katolik inancını benimseyen Sneijder ile ilgili böylece yeni bir bilgi ortaya çıkmış oldu. Daha önce oyuncunun Yolanthe Cabau ile evlenmesinin ardından, sadece eşinin etkisiyle bu inancı benimsediği belirtiliyordu. Ancak Hollandalı yıldızın Katolik olma sürecinde Interli takım arkadaşlarının da etkisi olduğu ortaya çıktı.
picture

Fernando Muslera ve minik hayranı

Görsel kaynağı: Eurosport

Muslera'yı kafasına kazıttı!
Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sırada bulunan Galatasaray'da performansı alkış alan isimlerden birisi kalecei Fernando Muslera. Takıma olan bağlığı ve yaşadığı heyecanı ile Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Uruguaylı eldiven, bugün sosyal medyadan ufak bir taraftarıylaolan resmini paylaştı. Saçlarının yanını Muslera yazıcak şekilde kazıtan minik taraftarıyla olan resmini paylaşan başarılı oyuncu, "harika saç kesimi" diyerek beğenisini dile getirdi.
picture

E-bilet uygulaması ilk olarak Kayseri Erciyes-Trabzonspor maçı ile başladı

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'dan e-bilet açıklaması!
İşte o açıklama: "Önemli Duyuru 19 Nisan 2014 Cumartesi günü yalnızca kadın ve çocuklara oynayacağımız Kasımpaşa karşılaşmasında Passo-Lig ve e-bilet sistemi uygulanmayacaktır. Karşılaşmayı izleyecek olanlar, ücretsiz maç biletlerini yarın sabah saat 10.00'dan itibaren yalnızca kimliklerini göstererek stad gişelerinden alabilirler. Kombine kartları bu maç için geçerli olmayacaktır. Sevgili kadın ve çocuk taraftarlarımıza duyurulur."
picture

lucescu galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

4. yıldız için geri dönüyor!
Bursa’yı 5-2’lik skorla devirip kupada finale kalan Galatasaray’da moraller tekrar yerine geldi. Ancak Cimbom’un kulübesinde yakın gelecekte önemli bir değişim yaşanacak. Yönetim sezon sonu ayrılmayı düşünen Mancini’nin bu kararını hayata geçirmesini bekliyor. Başkan Aysal tazminat yükünden kurtulmak istediği İtalyan çalıştırıcıya gitmesi durumunda ‘kal’ demeyecek. Operasyon için haftalar önce düğmeye basan sarı-kırmızılılar, Mircea Lucescu ile bir görüşme yaptı ve el sıkıştı. Rumen teknik adam Aslan’ın sezon başına 5 milyon euroluk 3 yıllık teklifini kabul etti. Türkiye’de yarım kalmış bir işi olduğunu belirten 68 yaşındaki teknik adam, İstanbul’a gelerek G.Saray ile 4. yıldızı takmak için söz verdi.
picture

Semih Kaya - Galatasaray / Gökhan Töre - Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray'dan yerli transferi atağı
Şampiyonluktan uzaklaşılmasının ardından önümüzdeki sezon için transfer çalışmaşlarının startını veren Galatasaray'da yerli kalitesini arttırma amacında. Bu sezon yaptığı 15 transfere karşın aradığını bulamayan ve son beş haftaya lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde giren sarı kırmızılı takım önümüzdeki sezon için çalışmalarına şimdiden başladı bile
Ünal Aysal için flaş iddia!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, kısa vadeye yayılan borçların yeniden yapılandırılması için bir banka ile 100 milyon dolarlık kredi anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Bu kredinin büyük bir bölümünün borcun kapatılması ve vadenin uzatılması için kullanılacağı ifade edildi. Söz konusu krediden ne kadarının transfere kullanılacağı ise daha sonra netlik kazanacak. Ancak 100 milyon dolarlık kredi anlaşmasına rağmen Aysal’ın transfer konusunda elinin bu kez geçmişteki gibi açık olmayacağı da sızan bilgiler içinde.
picture

Hamit Altıntop metrobüsteyken

Görsel kaynağı: Eurosport

Hamit Altıntop'tan metrobüs selfie'si
Galatasaray'da bu sezon başında geçirdiği sakatlıktan sonra şu sıralar sahalara dönmeye hazırlanan Hamit Altıntop, Florya Metin Oktay tesislerine metrobüs ile gidiyor. Metrobüstekilerle "selfie"sini çekilmeyi ihmal etmeyen Hamit, Instagram hesabından Zincirlikuyu'dan Florya'ya gittiğini belirtti.
"Zlatan çok hızlı gitti"
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini Fransız dergisi So Foot’a yaptığı açıklamalarda eski oyuncuları ile ilgili düşüncelerini açıkladı. İtalyan teknik adam 2006-2008 yılları arasında Inter’de birlikte çalıştıkları Zlatan Ibrahimovic’e övgü yağdırdı. Mancini, Zlatan zaten sahip olduğu yeteneklerle doğuştan şampiyondu. Yalnızca daha çok gol atmaya ihtiyacı vardı. Ben de kendisine bu özellikleriyle maç başına en az iki gol atması gerektiğini söyledim. Ancak o çok hızlı gitti. Ne söylesem hemen anlıyor ve gerekeni yapıyordu” dedi. Manchester City’den talebesi Samir Nasri ile ilgili de konuşan sarı-kırmızılı ekibin hocası, Samir muhteşem yetenekleri olan bir isim. Ancak nedense performansı bu yetenekleriyle bir türlü örtüşmüyor. Anlaması gereken tek bir şey var aslında: Bir futbolcu her sahaya çıktığında, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıdır. Onun bu durumu beni yaralıyor çünkü Nasri için her şeyi yaptım. Azıyla yetinmesi çok talihsiz bir durum” ifadelerini kullandı.
picture

Zlatan Ibrahimovic

Görsel kaynağı: Imago

Amrabat 1 yıl daha Malaga'da
Galatasaray ile Malaga kulüpleri arasında Amrabat’ın sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya varıldı. Faslı oyuncu Malaga forması altında önümüzdeki yıl da La ligada kiralık olarak oynayabilecek. Malaga kulübünden edinilen bilgilere göre Galatasaray Amrabat’ı satma konusunda geri adım attı. Bu oyuncuyu İspanyol kulübüne satma yerine ikinci yılda kiralık vermeye sıcak bakan Galatasaray’ın Amrabat’dan gelecekte yararlanmayı planladığı öğrenildi. Malaga’nın bu anlaşmadan memnun olduğu ve kiralık sözleşmesinin sezon biter bitmez imzalanacağı açıklandı. Amrabat, Malaga forması ile sahaya çıktığı maçlarda verdiği asistlerle takımının ligde kalma mücadelesinde büyük rol oynuyor. İspanyol spor yazarları Faslı oyuncuyu gösterdiği performans nedeni ile la liganın en iyi yabancı futbolcuları arasında gösteriyor.
Saat: 19.00
Stat: TT Arena
Hakem: Cüneyt Çakır
Yayın: Lig TV
Muhtemel 11'ler
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Koray, Telles, Veysel, Melo, Selçuk, Yekta, Sneijder, Umut
Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Donk, Yalçın, İlhan, Adem, Castro, Tunay, Babel, Scarione, Malki
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam