Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

4 kırmızı 2 penaltı 3 gol: Galip Galatasaray!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/11/2013 - 21:02 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray oyuncularının Sivasspor karşısındaki gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk etti.
Karşılaşmaya konuk takım Sivasspor başladı. 8. dakikada Eboue ceza alanına gireceği sırada Eren'in müdahalesiyle yerde kaldı. Dudağında açılma olan oyuncu tedavisi için bir süre oyun dışına çıktı. Galatasaray 12. dakikada Burak Yılmaz'ın kaleciyle karşı karşıya pozisyonda attığı golle 1-0 öne geçti. Burak Yılmaz Spor Toto Süper Lig'de 100. golüne ulaştı.
Golden sonra maçta tempo yükseldi. Dany Eren'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Galatasaray'da Dany 20. dakikada yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 25. dakikada ise konuk takımda Manuel Da Costa, Burak Yılmaz'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
Karşılaşmada oyun bu dakikadan sonra bir hayli sertleşti. 28. dakikada Sivasspor'da Ümit, Burak'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. 31. dakikada skora eşitlik geldi. Burhan'ın ortasında Djebbour topa gelişine vurdu ve durumu 1-1 yaptı.
İlk yarının 33. dakikasında inanılmaz bir an yaşandı. Gelişen Galatasaray atağında Umut'ın kafa vuruşu direkten döndü.Ardından Gökhan Zan'ın kafa vuruşu da direkten döndü. Pozisyonun devamında cez alanı dışından Eboue'den gelen şutta top Cicinho'nun eline çarptı ve hakem penaltı kararı verdi. Cicinho bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü. Penaltı vuruşunu kullanan Selçuk İnan takımını 2-1 öne taşıyan gole imza attı. Galatasaray'da Umut Bulut 43. dakikada yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. İlk yarı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya Galatasaray başladı. İkinci yarının ilk bölümünde ev sahibi takım topa daha fazla sahip olan taraf oldu. 54. dakikada Burhan Melo'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Gelişen Galatasaray atağında Aydın Yılmaz'ın pasında Burak Yılmaz'ın şutu direkten döndü.
Konuk takımda 61. dakikada John Utaka Eren Aydın'ın yerine oyuna girdi. Ev sahibi takımda sakatlık geçiren Aydın Yılmazîn yerine Emre Çolak 72. dakikada oyuna dahil oldu. Maçın son 20 dakikası tempo düştü. 77. dakikada Sivasspor'da Burhan Eşer oyundan alınırken yerine Mehdi Taouil girdi. Burak Yılmaz yaşadığı sakatlık sonrası 81. dakikada yerini Didier Drogba'ya bıraktı. Maçın son bölümünde Aatif Chahechouhe oyundan çıkarken (86. dakika) Hakan Arslan oyuna girdi.
88. dakikada Eray İşcan zaman geçirdiği gerekçesiyle sarı kart gördü. 89. dakikada Da Costa Drogba'yı ceza sahası içerisinde düşürdü. Hakem penaltıya hükmetti. Costa kırmızı kartla oyundan çıktı. Drogba penaltı vuruşundan yararlanamadı. 91. dakikada Galatasaray atağında Cicinho Drogba'yı düşürdü. Cicinho ikinci sarı karttan oyundan atıldı.
94. dakikada Umut Bulut oyundan çıkarken Ceyhun Gülselam oyuna girdi. Karşılaşmayı Galatasaray 2-1 kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam