Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray '10'unla güzel!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2014 - 17:20 GMT+2

Galatasaray'da sezon başından bu yana iyi bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldız Sneijder, ligdeki ilginç istatistiğiyle dikkat çekiyor.

Wesley Sneijder - Galatasaray v Juventus - Champions League 2013/2014 (Imago) NOT IN TUR

Görsel kaynağı: Imago

Galatasaray'da sezon başından bu yana iyi bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldız Sneijder, ligdeki ilginç istatistiğiyle dikkat çekiyor. Bu sezon ligde attığı 9 golle takımının en golcü oyuncularından biri olan Sneijder, performansıyla parmak ısırtıyor.
Sneijder atarsa 3 puan cepte!
Galatasaray'da sezon başından bu yana gösterdiği performansla İngiliz kulüplerinin radarına giren Wesley Sneijder ligde takımı adına 9 gol attı ve 6 asist yaptı. Gol attığı tüm maçlarda 3 puanla sahadan ayrılan Sneijderli Galatasaray, Hollandalının gol attığı 6 lig maçı sonunda 18 puan topladı.
Şampiyonlar Ligi'nde de aynı!
Şampiyonlar Ligi'nde tüm maçlarda forma giyen Hollandalı yıldız ligdeki '3 puan' istatistiğini burada da sürdürüyor. Kopenhag ile Arena'da oynanan maçta 1 gol atan Sneijderli Galatasaray maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Grup maçlarındaki son maçta ise Hollandalı futbolcu takımının tek golünü atarak 3 puan alınmasını sağlamış ve sarı kırmızlılar Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmıştı.
picture

Galatasaray oyuncsu Wesley Sneijder Juventus maçında gol sevinci yaşıyor

Görsel kaynağı: AA

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam